woensdag, juli 24, 2024

Ex on the Beach Babe Ellen heeft spijt dat ze mee heeft gedaan aan het programma

Lees ook

Het nieuwste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch trapte af met een knal, met veel geflirt en een wilde nacht tussen Ellen (20) en Joey (25). Ellen heeft nu echter veel spijt van haar daden, die ze deelt in de meest recente aflevering van The Beach Bar.De show werd eind vorig jaar gefilmd, en Ellen legt uit dat ze de afgelopen zes maanden een complete transformatie heeft ondergaan. “Ik zit nu op een heel goede plek. Ik ben voor het eerst na 20 jaar weer verliefd geworden,” onthult ze.

Hoewel Ellen nog geen etiket wil plakken op haar relatie met haar nieuwe vlam, is deelname aan Ex On The Beach voor haar uiterst ongelukkig gebleken. Haar nieuwe partner heeft moeite om alles te verwerken. “Hij heeft het moeilijk met de show, dus het zijn een paar moeilijke maanden voor ons geweest. Het is moeilijk voor hem om te zien wat er gebeurt, vooral omdat hij weet wie ik nu ben,” vertelt Ellen aan Fawry.

Op zoek naar wraak of nieuwe liefde

Ex on the Beach ging in première op 22 april van 2014. In deze show worden acht single heteroseksuele mannen en vrouwen samengebracht in een “droomreis” met de hoop dat ze liefde zullen vinden. Wat ze echter niet weten is dat hun voormalige partners er ook zullen zijn met verschillende doelen voor ogen – sommigen op zoek naar wraak, sommigen op zoek naar reparatie van relaties, waarbij sommigen op zoek naar wraak, terwijl anderen de oude relatie nieuw leven willen inblazen.

Ellens nieuwe vlam is al niet blij met de eerste aflevering, waarin Ellen het bed deelt met Joey, iets waar de hele villa getuige van was. Een sneak peek van de komende aflevering onthult dat Joey al snel over Ellen heen is, wat zeker voor wat drama in de villa zal zorgen. Het wordt ongetwijfeld weer een bittere pil voor Ellens partner om te slikken.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers