zaterdag, mei 18, 2024

René Froger volgens boek Pieter de Jongh vaste bezoeker van chique seksclub Boccaccio

Lees ook

Pieter de Jongh, een voormalige voetbaltrainer, heeft in zijn boek “The Champ” een verrassende onthulling gedaan over René Froger. Volgens het boek ontmoette Pieter de beroemde zanger in de chique seksclub Boccaccio, gevestigd in ’t Gooi, waar hij vroeger werkte als trainer van een amateurvoetbalclub. In het boek vertelt Pieter hoe hij met enkele bestuursleden in de seksclub belandde na het tekenen van zijn contract.

Hij had geen idee waar hij heen ging, maar kwam uiteindelijk terecht in een grote ruimte vol mooie vrouwen in lingerie. De club bleek Boccaccio te zijn, een chique etablissement met witleren banken, gouden kroonluchters en bubbelbaden. Tot zijn verbazing merkte Pieter dat de halve voetbalwereld daar ook aanwezig was.

Meer bekende Nederlanders ontmoet in Boccaccio

Pieter heeft tijdens zijn tijd bij Boccaccio verschillende bekende Nederlanders mogen ontmoeten. “Ik herinner me dat ik René Froger daar een keer heb gezien,” onthult Pieter. “Het is mogelijk dat ze er alleen waren voor een drankje, ik heb ze niet met iemand anders zien vertrekken.” De openhartige onthulling van Pieter kan mogelijk gevolgen hebben voor het huwelijk van René en Natasja.

Op de vraag of hij denkt dat René naar hem zal uitreiken na het lezen over hun ontmoeting in zijn boek, antwoordt Pieter: “Ik had het er gewoon over dat ik hem daar zag, niet dat hij met iemand naar boven ging. Of hij tevreden is met die uitspraak is niet mijn verantwoordelijkheid.”

Boccaccio is vernoemd naar een schrijver uit de 14e eeuw die beschreef hoe tien mensen in die periode aan de pest probeerden te ontsnappen door zich te verschansen in een villa buiten de stad. Daar vertellen ze elkaar tien dagen lang verhalen om de tijd te doden en bedreven ze de liefde met elkaar. Boccaccio bestaat al ruim 20 jaar en is een begrip binnen de voetbalwereld.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers