zondag, juni 23, 2024

Ruud Ter Wild perplex na ‘onfrisse’ opmerking van Gerard Joling

Lees ook

Ruud de Wild was geschockt en verbaasd bij het horen van de opmerking van Gerard Joling tijdens hun optreden in de show van Jinek. Ondanks dat de twee heren nog niet zo lang geleden een knuffel deelden, noemde de zanger Ruud “onmodieus” om naar te kijken. In reactie daarop noemde Ruud Gerard een “slang”.Tijdens hun optreden in de show bekritiseerde Gerard ook de serie van Ruud en Olcay, en noemde het “de slechtste real-life soap” die hij ooit had gezien. Vervolgens beledigde hij Ruud persoonlijk door te zeggen dat hij hem “erg ongrappig vond om naar te kijken.”

Later bracht Gijs Hakkert de opmerking van Gerard ter sprake tijdens de radio-uitzending van Ruud. Hij sprak zijn verbazing uit over Gerard’s plotselinge verandering van mening, want de zanger had onlangs tijdens hun omhelzing Ruud’s uiterlijk geprezen en zelfs gevraagd of hij op vakantie was geweest.

Maar liefst drie uitnodigingen voor zijn verjaardag

Ruud schudt vol ongeloof zijn hoofd. “Hij zei eigenlijk dat ik er goed uitzie sinds Olcay,” mompelt hij. “En als klap op de vuurpijl kreeg ik niet één, niet twee, maar drie uitnodigingen voor zijn verjaardag. Ik begrijp er gewoon helemaal niets van.”Terwijl hij de uitnodiging nog eens doorleest, slaat Ruuds frustratie om in woede. “Wat een leugenaar! Wat een waanzinnige!” roept hij uit. “Ik ben oprecht ontzet door Gerard Joling. En dan te bedenken dat we hem ondanks zijn slangachtige gedrag eigenlijk best aardig vinden.”

Hoewel Ruud toegeeft dat hij en Gerard niet de beste vrienden zijn, vindt hij de opmerkingen van de zanger volkomen onnodig en kwetsend. Mensen rond Gerard Joling geven desgevraagd aan dat Gerard wel vaker van dit soort oprispingen heeft. Een goede vriend van Joling zegt dat Gerard zo onvoorspelbaar is als het weer, waardoor het voor velen erg lastig is om een lange vriendschap met de zanger aan te gaan. Ook Gordon kan hierover meepraten en verklaarde al eerder zijn vriendschap met Gerard te hebben beeindig vanwege ‘bitcherig’ gedrag dat totaal nergens op slaat en vaak compleet uit het niets komt.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers