donderdag, mei 23, 2024

Yvonne Coldeweijer krijgt verwensingen familie Rob Kemps over zich heen

Lees ook

Yvonne Coldeweijer onthulde recentelijk dat Rob Kemps zijn vrouw Miriam Swinkels heeft verlaten voor zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver, waardoor woede is ontstaan binnen Stephanie’s familie. “Ze hebben me vulgair genoemd,” meldde de bekende persoonlijkheid op Instagram.Terwijl Rob Kemps vorige maand had aangekondigd dat hij en Miriam op vreedzame wijze uit elkaar waren gegaan, had Yvonne een ander verhaal te delen.

Volgens haar had Miriam de relatie beëindigd vanwege Robs ontrouw. “Ik hoorde uit betrouwbare bron dat Rob een relatie heeft met zijn achtergronddanseres Stephanie,” onthulde Yvonne op Instagram. Stephanie’s familie is woedend over Yvonne’s onthulling en heeft haar daarvoor uitgescholden. “Ze hebben me niet alleen vulgaire berichten gestuurd op mijn DM, maar ook naar het hele dorp,” deelde Yvonne.

Volgers van Coldeweijer snappen niets van deze nieuwe liefde

Veel volgers van Coldeweijer kunnen gewoon niet bevatten waarom Rob zou vallen voor iemand als Stephanie, wiens familie wordt gezien als krankzinnig en vulgair. Een van Yvonne’s volgelingen ging zelfs zo ver om te zeggen dat Rob’s partnerkeuze niet over inhoud moet gaan, gezien Stephanie’s achtergrond. De kritiek rond hun relatie is nogal heftig geweest, waarbij sommigen zelfs twijfelen aan Rob’s karakter en oordeel. Maar ondanks de negativiteit lijkt de relatie van Rob en Stephanie stevig te zijn. Het paar werd namelijk gisteren nog zeilend door Vinkeveen gezien.

Coldeweijer vindt dat Rob zichzelf aanpraten dat hij verliefd is op Stephanie, zodat hij zich minder schuldig voelt voor het verlaten van zijn gezin. Maar is dat werkelijk het geval? Moeten we snel oordelen en aannemen dat er iets inherent verkeerds of schandelijks is aan hun relatie? Coldeweijer heeft wel vaker relaties op scherp gezet en  samen met haar volgers geprobeerd relaties te verbreken, omdat een BN’er een misstap zou hebben begaan. In dit geval krijgt ze repliek van de familie van de nieuwe liefde van Rob Kemps die vindt dat Yvonne zich met haar eigen liefdesleven moet bemoeien.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers