donderdag, juni 13, 2024

Annemarie Brüning: veelzijdig presentatrice, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Annemarie Brüning is een Nederlandse presentatrice. Ze werd geboren in Wageningen in 1986. Annemarie Brüning heeft een relatie met Frits Maeyer. Dit is haar wiki.

Als kind droomde Annemarie al van een carrière op tv. Na de middelbare school is Annemarie bedrijfskunde gaan studeren met als specialisatie marketing management.

Van ICT naar filelezer

Annemarie Brüning begon haar carrière als presentatrice bij ContentXperience. Hier verzorgde ze het project ICT in Beeld. Uiteindelijk ging daar ook presenteren en ontdekte ze haar liefde en talent voor verslaggeving. Ze presenteerde jarenlang Goedemorgen Nederland en HondenTV.  Daarna ging ze aan de slag bij de VerkeersInformatieDienst. Hier presenteerde ze dagelijks het verkeersjournaal en was ze aan het werk als filelezer.

Tv debuut bij Hart van Nederland en Shownieuws

Daarna ging ze aan de slag als presentatrice bij het programma Vandaag de dag bij omroep WNL. Sinds 2017 is Annemarie Brüning te zien als één van de presentatoren bij het programma Hart van Nederland bij SBS6.  In 2020 was ze voor het eerst te zien in Shownieuws op SBS6 in de late showrubriek.

Annemarie Brüning heeft een relatie met Frits Maeyer

Naast tv programma’s presenteren spreekt ze ook veel voice-overs in voor verschillende commercials. Verder is Annemarie Brüning ook trouwambtenaar en ceremoniespreker. Op haar Instagram deelt ze dan ook veel foto’s van diverse huwelijken die zij heeft voltrokken. Verder laat ze hier ook leuke foto’s zien van haar en haar collega’s achter de schermen bij SBS6. Haar liefde voor tv, honden, haar familie en reizen komt ook naar voren. Daarnaast is Annemarie al een tijd gelukkig in de liefde. Ze woont samen met Frits Maeyer. Hij is een eigenaar van een motorbedrijf. Hun relatie is al behoorlijk wat jaren geleden begonnen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers