woensdag, juli 24, 2024

Dave Roelvink: zijn liefdesleven, zijn carrière en zijn achtergrond

Lees ook

Dave Roelvink is een Nederlands model, mediapersoonlijkheid en dj. Hij werd geboren in Amsterdam in 1994 als zoon van volkszanger Dries Roelvink. Zijn vriendin is Jazzlyn Dusoswa. Ook zijn broer Donny Roelvink is inmiddels een bekende Nederlander. Dit is zijn wiki.

Gescout als model

Op 16-jarige leeftijd werd Dave gescout op straat door een modellenbureau. Zo stond hij regelmatig op covers van magazines en liep hij mee in een modeshow van Tommy Hilfiger. In 2012 maakte Dave Roelvink zijn tv debuut in het programma Fort Boyard. Verder was hij te zien in SBS6-programma’s als Welkom bij de Kamara’s en Sterren Springen.

De Roelvinkjes

In 2015 was Dave samen met zijn familie te zien in eigen realitysoap genaamd De Roelvinkjes. Voor dit programma bracht Dave samen met zijn vader Dries Roelvink de single Samen door het leven uit, wat het erg goed deed in de Nederlandse hitlijsten. Sinds deze hit ging Dave zich steeds meer focussen op zijn muziek en werd hij actief als dj.

Succesvolle televisiecarrière

In 2016 was Dave te zien in het programma Expeditie Robinson, hij viel hierbij als 6e af. Datzelfde jaar kreeg Roelvink zijn eigen realityprogramma Dave gaat het huis uit, wat te zien was op RTL XL. Zijn televisie carrière gaat vervolgens als een speer en hij is veel op tv te zien in programma’s als De jongens tegen de Meisjes, Risky Rivers en Een goed stel hersens. Verder had Dave nog een eigen realitysoap met zijn broertje Donny Roelvink, genaamd Dave en Donny op expeditie, waarbij hij zijn broer klaarstoomt voor Expeditie Robinson. In 2018 keerde de realitysoap rondom de familie Roelvink weer terug, genaamd De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken. Hierbij ging het gezin een maand lang in de bijstand leven om zich in te zetten voor de organisatie Kinderen van de Voedselbank.

Dave Roelvink in opspraak

In 2014 kwam Dave Roelvink in opspraak vanwege het uitlekken van een sekstape. Na het lekken van deze sekstape wordt ook bekend dat Dave en zijn vrienden tienduizenden euro’s aan spullen zouden hebben gestolen uit de ouderlijke woning van de desbetreffende vrouw in de sekstape. Er volgde een rechtszaak en Dave Roelvink kreeg uiteindelijk een taakstraf. In 2018 kwam hij wederom in opspraak, vanwege het rijden onder invloed. Hij werd schuldig bevonden en kreeg opnieuw een taakstraf.

Dave Roelvink heeft opnieuw een relatie met Jazzlyn

Dave Roelvink had drie jaar lang een relatie met advocate Julia Mekkes. Hun relatie was serieus: samen kochten ze een huis en Dave liet een tattoo zetten met haar naam. De twee gingen in 2019 uit elkaar. Inmiddels is Dave weer samen met zijn vriendin en jeugdliefde Jazzlyn Dusoswa. Hij maakte het nieuws bekend in RTL Boulevard. Het koppel had in 2015 ook al een relatie en hebben elkaar weer teruggevonden in de liefde. ,,Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft dit aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten,” vertelt Dave aan RTL Boulevard. ,,Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we; waarom proberen we het niet nog een keer?” Eind november werd bekend dat Dave en Jazzlyn gaan samenwonen in Landsmeer.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers