woensdag, juli 24, 2024

Fajah Lourens: haar Killerbody, haar liefdesleven en haar carrière

Lees ook

Fajah Lourens is een echte duizendpoot. Ze is presentatrice, dj, producer, fitness goeroe en modeontwerper. Maar waarschijnlijk ken je haar voornamelijk als actrice. Deze dame met haar weelderige haardos speelde namelijk Yasmin Fuentes in Goede Tijden Slechte Tijden.

Televisie en film carrière

De filmcarrière van Fajah Lourens begon in de Nederlandse televisieserie ‘Costa!’ in 2001. Maar haar doorbraak kwam in 2002, toen ze de rol van Yasmin Fuentes kreeg in de soapserie ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Daarna speelde ze nog in Kees & Co, ‘Voetbalvrouwen’ en ‘Shouf Shouf!’. In 2011 maakte ze de sprong naar het witte doek met de hoofdrol in de film ‘Stiletto’s en een rol in de film ‘Amsterdam Heavy’.

Niet alleen acteren, maar ook zingen

In 2007 deed Fajah Lourens mee aan het SBS6-programma ‘So You Wanna Be a Popstar’. Hier liet ze zien dat ze niet alleen kon acteren, maar ook nog eens kon zingen. Ze werd uiteindelijk 10e.

In 2011 debuteerde ze ook als DJ in de Amsterdamse dance scene. Ze was huis DJ bij de Amsterdamse club NYX en draaide op diverse festivals. Ze kreeg zelfs een Gouden Plaat voor haar eigen track ‘Squat’ die ze in 2016 uitbracht. Naast dat ze actief is als DJ produceert ze ook, heeft ze een boekingskantoor en remixt ze tracks voor andere artiesten.

Een killerbody met de juiste training en voeding

Ze kan niet alleen acteren, zingen en mixen, maar ze heeft ook nog eens een figuur om jaloers op te worden. En hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen vertelt ze in haar boek ‘Killerbody’. In het boek wat in 2016 werd gepubliceerd werd beschrijft Fajah Lourens hoe je door de juiste voeding en training je lichaam in een topconditie kunt krijgen. Naast recepten vind je in dit boek ook verschillende trainingsschema’s. In 2018 publiceerde ze ook een boek voor jonge moeders, om ze te helpen na de bevalling hun lichaam snel weer ‘Back in shape’ te krijgen.

Het liefdesleven van Fajah Lourens

Zelf is Fajah Lourens ook moeder, en heeft een dochter Irem en een zoon Shai uit eerdere relaties. Maar op het moment is haar in een wat rustiger vaarwater terecht gekomen en gaat ze als vrijgezel door het leven. Eerder had ze zo’n drie jaar een relatie met Daan van Dijk en met de 11 jaar jongere timmerman Igor Neves. Haar moeder is Nederlands, haar vader kwam van Curaçao. Ze heeft nog 3 halfzussen en twee halfbroers.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers