woensdag, juli 24, 2024

Het voordeligste proefabonnement op De Telegraaf

Lees ook

Lijkt het je fijn en interessant om vaker De Telegraaf te lezen, maar ben je er nog niet aan toe om je voor langere tijd aan de krant te binden? Overweeg dan een zeer voordelig proefabonnement. Met dit abonnement kun je rustig eens kennis maken met een abonnement op de spraakmakende krant en later weet je precies of het iets voor jou is.

In dit artikel lees je meer over het proefabonnement en lees je wat De Telegraaf jou te bieden heeft. We gaan in op de reden dat de krant zo populair is, op de columns die in de krant te lezen zijn, hoe de krant een breed publiek aanspreekt en hoe de bekende verslaggevers aan het succes van de krant bijdragen.

Niet voor niets een populaire krant

Het is geen wonder dat De Telegraaf een van de meest populaire kranten in Nederland is. De statistieken hebben zelfs laten zien dat de krant de meest gelezen krant van Nederland is. Je denkt misschien; wat maakt De Telegraaf dan zo bijzonder? Dat zit hem in meerdere aspecten. De krant heeft voor een breed publiek veel te bieden.

Allereerst staat de krant erom bekend om dichtbij de lezers te staan. De Telegraaf schrijft over wat Nederland bezig houdt. De krant kiest soms een scherpe toon en een kritische benadering. Nieuwsberichten van De Telegraaf zijn voor een groot publiek goed te lezen en boeiend opgebouwd, de juiste toon wordt aangeslagen. Ook de columns en diversiteit in onderwerpen maken de krant spraakmakend. Zo lees je ook veel menselijke verhalen, maar ook dierennieuws lees je terug. Zowel online als offline is de krant te lezen. Het maakt dus niet uit of je voorkeur hebt voor een fysieke krant of digitaal lezen.

Heb je interesse in een proefabonnement op De Telegraaf? Check dan nu het scherpste en voordeligste tarief waarvoor je De Telegraaf vrijblijvend kunt lezen.

Spraakmakende columns

Waar De Telegraaf bovendien bekend om staat, zijn de spraakmakende columns. Columns worden geschreven door wisselende schrijvers, zodat er vaak andere meningen en perspectieven aan het woord komen. Ook variëren de onderwerpen van de columns enorm. De diverse columnisten zijn voor veel mensen een reden om voor De Telegraaf te gaan.

Denk bijvoorbeeld eens aan misdaadverslaggever John van den Heuvel. John van den Heuvel schrijft met regelmaat opzienbarende artikelen en columns voor de krant. Vaak gaan die artikelen of columns over misdaad gerelateerde onderwerpen. Een andere bekende columnist is Evert Santegoeds. Evert Santegoeds is de showbizzkenner van Nederland en schrijft ook premium artikelen voor de krant. 

Een krant voor iedereen

De Telegraaf is echt een krant voor iedereen. Dat zie je enerzijds terug aan de schrijfstijl die in de krant wordt doorgevoerd. Artikelen worden op een logische en toegankelijke manier geschreven. Je hebt zelfs de mogelijkheid tot het lezen van premium artikelen. Dan krijg je toegang tot nog meer nieuws.

Je ziet ook op een andere manier terug dat De Telegraaf een krant voor iedereen is. Er komen veel diverse soorten onderwerpen aan bod. Of je nu houdt van spraakmakend nieuws over Entertainment, financieel nieuws met de DFT, misdaadnieuws, sport of politiek, het komt allemaal voorbij. Ben je extra geïnteresseerd in het privéleven van bn’ers? Dan is ook de Privé iets voor jou.

Bekende verslaggevers met inhoudelijke kennis

Denk je aan De Telegraaf, dan denk je ook aan de bekende verslaggevers. De hoofdredacteur van de krant, Paul Jansen, weet altijd interessante personen aan de krant te binden. Zelf geeft Paul Jansen, voormalig chef van de politieke redactie, ook commentaar op het nieuws in een wekelijks stukje. Hij schrijft over wat hij meemaakt, wat hij daarvan vindt en wat hem opvalt in het nieuws. Zijn opinie wordt gevreesd in politiek Den Haag.

Bij het grote publiek is onder andere Saskia Belleman bekend. Saskia Belleman werkt als verslaggever op het gebied van misdaad en rechtbank. Daarnaast schuift ze vaak aan bij talkshows. Dat doet ook Mick van Wely geregeld. Hij werkt, net als John van den Heuvel, als misdaadverslaggever bij de krant van wakker Nederland.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers