donderdag, juni 13, 2024

Linda de Mol laat Jeroen Rietbergen thuis bij bezoek AmsterdamDiner

Lees ook

Linda de Mol bezocht het Amsterdam Diner alleen, zonder het gezelschap van Jeroen Rietbergen. De toekomst van Jeroen is, net als die van Linda, onzeker geworden door zijn vermeende betrokkenheid bij een zedendelict. Het valt nog te bezien of Jeroen weer met Linda over de rode loper zal lopen of door de achterdeur zal verdwijnen.

Jeroen Rietbergen is ervan beschuldigd Linda de Mol meerdere keren te hebben bedrogen en is beschuldigd van seksueel misbruik van andere vrouwen. Hij wordt door het Openbaar Ministerie zelfs verdacht van verkrachting. Ondanks al deze beschuldigingen ontkent Jeroen ten stelligste dat hij iets verkeerd heeft gedaan, maar hij heeft wel toegegeven dat hij overspel heeft gepleegd.

In een verklaring gaf Jeroen toe seksueel contact te hebben gehad en seksueel geladen berichten te hebben uitgewisseld met een aantal vrouwen die betrokken waren bij het programma The Voice of Holland. Hij betuigde spijt voor zijn daden en erkende dat hij nooit had mogen doen wat hij deed. Na de onthullende aflevering van BOOS verliet Jeroen Linda’s villa.

Het lijkt niet maar te stoppen

Jeroen’s recente liefdesaffaire en het schandaal eromheen leken het einde te betekenen van zijn relatie met Linda. Het blijkt echter dat ze nog steeds samen zijn en Jeroen is weer thuis bij Linda. Hoewel hij voorlopig de rode loper vermijdt en alleen gezien kan worden terwijl hij Linda’s labradorpuppy’s uitlaat.Linda bezocht het AmsterdamDiner, een benefietdiner voor het Aidsfonds, zonder Jeroen om vragen over hun relatiestatus van de media te vermijden. Het is meestal een plek voor mensen om te pronken, maar Linda wist de schijnwerpers te vermijden.

Na de BOOS-uitzending ontkende Linda enige kennis van Jeroen’s acties en weigerde ze de schuld op zich te nemen. Nu weet ze echter alles. Als Jeroen schuldig wordt bevonden, wat zal Linda dan zeggen? Zal ze hem vergeven? Zal ze geloven dat het vonnis onjuist is? Of zal ze de relatie beëindigen?

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers