donderdag, juni 13, 2024

Sonja Bakker opnieuw in elkaar geslagen door Barry van Suijdam

Lees ook

Het tumultueuze karakter van de relatie van Sonja Bakker en Barry van Suijdam is duidelijk. Ze gingen in 2020 uit elkaar nadat Sonja aangifte had gedaan van misbruik. Kort daarna verzoenden ze zich echter. Helaas lijkt het erop dat hun relatie opnieuw op een wegversperring is gestuit. Volgens Yvonne Coldeweijer zijn ze om dezelfde reden weer uit elkaar.Hun relatie gaat al jaren met ups en downs. Toen ze eind 2020 op weg waren naar huis na Sonja’s boekpresentatie, ging het mis. De ruzie liep zo hoog op dat de taxichauffeur het nodig vond om de politie in te schakelen. Sonja deed later aangifte van mishandeling bij de politie.

Volgens de aanklacht had Barry Sonja met geweld aan haar arm en haar getrokken en haar zelfs meerdere keren geslagen. Als gevolg daarvan moest hij twee weken voorwaardelijk uitzitten en een taakstraf van 60 uur uitvoeren. Desondanks vergaf Sonja hem en nam hem snel na de woordenwisseling weer in haar leven op.Hun relatie lijkt echter weer op de klippen te lopen, zoals blijkt uit de recente Instagram post van Yvonne Coldeweijer. Sonja was met Barry naar Ibiza verhuisd en had tegen iedereen in Nederland gezegd dat het geweldig ging met hun relatie. Maar Yvonne’s post doet anders vermoeden – “Ik heb uit een bron vernomen dat het weer over is tussen Sonja en Barry, om dezelfde reden. Blijf weg, Son! Er zijn genoeg fatsoenlijke mannen die je geen pijn willen doen.”

Jantje lacht, Jantje huilt

De laatste tijd doen ook op Ibiza waar het stel woont geruchten de ronde over de relatieproblemen tussen Sonja en Barry. Een bron die het stel vaak ziet op Ibiza deelde met weekblad Weekend: “Het is een rollercoaster met Sonja en Barry. Het ene moment lachen ze vrolijk samen en het volgende moment stormt Sonja in tranen weg van een terras, om later weer in Barry’s omhelzing te storten. Het is een beetje ongemakkelijk om te zien. Ik denk dat hun grootste probleem hun overmatige alcoholgebruik is.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers