donderdag, juni 13, 2024

Jaimie Vaes binnenkort in de Playboy en zegt optreden af

Lees ook

Afgelopen weekend zou Jaimie Vaes optreden als DJ op een feest in Breda. Ze moest het optreden echter te elfder ure afzeggen. Haar management gaf aan dat dit vanwege persoonlijke omstandigheden zou zijn, maar mogelijk is er heel wat anders aan de hand. Er doen namelijk speculaties de ronde dat haar afzegging misschien te maken had met een nieuwe klus, namelijk een photoshoot voor het blad de Playboy waar ze binnenkort in zou staan.

Jaimie Vaes is een relatief nieuwe DJ die af en toe draait op feestjes. Ze richtte zich tot haar fans op Instagram en liet weten het jammer te vinden dat ze die avond niet kon optreden bij MEMORIA in Breda. Ze verzekerde hen dat ze ondanks het ongelukkige incident snel weer op de dansvloer zou staan.

Fan stelt vraag wat de boottocht met het optreden te maken heeft

Jaimie deelde onlangs op haar Instagram Stories dat ze genoot van een dagje uit op een boot. Dit leidde tot een vraag van een volger op Instagram, die zich afvroeg welke omstandigheden Jaimie ertoe zouden brengen om een van haar weinige boekingen voor zo’n activiteit af te zeggen.Wat blijkt, Jaimie’s beslissing had te maken met een nieuwe baan. Volgens Juicechannel staat ze op de cover van de komende editie van Playboy. De shoot staat gepland voor over twee weken en naast de cover zullen er ook pikante foto’s van haar in het blad staan.

Het is zeer waarschijnlijk dat Jaimie besloot af te zien van haar DJ-optreden vanwege de nieuwe klus voor Playboy. Een klus die haar overigens geen windeieren zal leggen.  De vergoeding voor modellen die in de Playboy staan, kan namelijk behoorlijk zijn. Het exacte bedrag kan variëren afhankelijk van de mate van bekendheid van de persoon, maar het wordt geschat op ongeveer 80.000 euro. Misschien gaf deze nieuwe kans Jaimie de financiële zekerheid die ze nodig had, waardoor haar baan als DJ even naar de achtergrond verschuift.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers