dinsdag, april 16, 2024

Terugkeer programma Bij de Bauers onzeker door jongste zoon

Lees ook

Frans Bauer heeft in een interview met Renze op Zondag bevestigd dat er nog geen definitief plan is voor een nieuw seizoen van de realityshow De Bauers. Hoewel hij talloze aanbiedingen heeft gekregen van verschillende partijen, ligt de beslissing uiteindelijk bij zijn familie. “De Bauers is niet alleen van mij,” legde Bauer uit. “Ik wil mijn familie nergens toe onder druk zetten.

Toen we met de show begonnen, hadden we maar twee kinderen. Nu hebben we er vier. Het kan behoorlijk overweldigend zijn om elke ochtend een cameraman op je bank te hebben wachten.” Desondanks beweert Yvonne Coldeweijer dat het gezin al een contract heeft getekend voor het nieuwe seizoen, ook al is hun jongste zoon er niet enthousiast over.

Jongste zoon ziit niet op al die camera’s te wachten

Frans’ jongste zoon, Lucas, heeft zijn mening over de terugkeer van de serie duidelijk gemaakt – hij wil het niet. “Alsjeblieft niet. Ik hoef echt niet weer gevolgd te worden,” liet Lucas weten in het programma Rooijakkers over de Vloer. Desondanks heeft Frans aangegeven interesse te hebben in een terugkeer van de serie. Hoewel er nog geen concrete plannen zijn, tekende de familie naar verluidt vorige maand een contract voor een nieuw seizoen van De Bauers.

Coldeweijer onthulde op Instagram: “Er wordt veel in het duister gelaten door onze Frans, maar ik heb van een spion begrepen dat er vorige maand inderdaad contracten zijn getekend voor een nieuw seizoen van De Bauers, ondanks dat zijn jongste zoon dat eigenlijk niet wilde.”

Het blijft waarschijnlijk dat deze overeenkomsten uitsluitend met een productie-entiteit zijn. Bovendien blijven ze zoeken naar potentiële locaties, al is het zeer waarschijnlijk dat deze specifieke televisieserie er komt. “Ik heb er vertrouwen in dat ze de middelen hebben om elke mogelijkheid met substantiële financiering na te jagen,” zei Coldeweijer.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers