donderdag, juni 13, 2024

Gefeliciteerd! Tatjana Šimić  blaast deze maand alweer haar zestigste kaarsje uit

Lees ook

Het is moeilijk te geloven, maar Tatjana Šimić, de wulpse Kees van Flodder, wordt in juni 60 jaar. En het is niet meer dan eerlijk om te zeggen dat ze het nog steeds kan! Met haar kenmerkende blonde haar, prachtige glimlach en betoverende decolleté (helemaal natuurlijk!) laat Tatjana Šimić al jaren harten sneller slaan.

Dit, ondanks dat ze in eerste instantie werd getypecast met haar ietwat ruwe imago in Flodder (“Buurman, wat doet u nu?”), wist ze zichzelf opnieuw uit te vinden als een echte diva en een gerespecteerde en bewonderde persoonlijkheid.

Luxe levensstijl, maar eenvoudige denkwijze

Na een reeks mislukte liefdesaffaires vond ze elf jaar geleden eindelijk de perfecte match – de rijke en beroemde Haagse worstenmagnaat Lex van Hessen. Tatjana noemt hem gewoon haar man en ze genieten allebei van een zorgeloos leven in Monaco, met af en toe een uitstapje naar hun luxe villa in Hawaï. Ondanks haar vele reizen met privéjets, houdt Tatjana er niet van om bestempeld te worden als een “jetsetter” of “golddigger”. Ze geeft de voorkeur aan een meer ingetogen levensstijl en zou willen dat mensen niet denken dat ze constant feesten en champagne verspillen.

Tatjana Šimić is een naam die misschien niet bij iedereen bekend is, maar haar carrière en prestaties verdienen zeker erkenning. Tatjana Šimić is een Kroatische actrice en model, die niet alleen in haar geboorteland maar ook in andere delen van Europa naam heeft gemaakt in de entertainmentindustrie.Šimić werd geboren op 9 juni 1963 in Zagreb, Kroatië.

Een succesvolle carriere achter zich

Ze begon haar carrière als model in de vroege jaren 1980 en werd al snel een bekend gezicht in de mode-industrie. Haar opvallende uiterlijk en zelfverzekerde persoonlijkheid maakten haar een populaire keuze voor verschillende modemerken en tijdschriften. Eind jaren 80 besloot Šimić om te gaan acteren en maakte ze haar debuut in de Kroatische film “Captain America”. Daarna speelde ze in een aantal films en tv-series, waaronder “Leo”, “The Last Will”, “The Heart of the Dragon” en “Love in Offside”. Haar optredens werden altijd geprezen door zowel publiek als critici. In Nederland kent vooral de wat oudere generatie haar als Keesje uit de serie Flodder.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers