zondag, juni 23, 2024

Gordon vlucht naar Bali, vrienden maken zich zorgen

Lees ook

Het leven van Gordon is de laatste tijd erg onrustig na zijn breuk met Gavin. Hij voelt zich naar verluidt helemaal leeggezogen en is zelfs naar Bali vertrokken, volgens Evert Santegoeds, die suggereert dat Gordon de weg kwijt is. Ondanks dat Gordon probeert verder te gaan, is hij nog steeds diep bedroefd over de breuk en verlangt hij naar hereniging met Gavin. Helaas wil Gavin niets met hem te maken hebben en beweert hij nog maar een paar weken geleden door Gordon te zijn gestalkt. Het werd zo erg dat Gavin zelfs overwoog om aangifte te doen.

Is Gavin zelfs na een paar weken nog berichten van Gordon blijven ontvangen? Volgens Evert Santegoeds, die contact heeft met Gavin, is het nu rustiger geworden. “Ik begrijp dat het nu rustig is,” onthulde hij in Strikt Privé. “Het was echter een extreem heftige fase. Nog maar drie weken geleden waren er meer berichten en telefoontjes van verschillende nummers.”Ondanks Gavins herhaalde pogingen om Gordon te blokkeren, vond hij op de een of andere manier een manier om contact met hem op te nemen via een ander telefoonnummer. “Het taalgebruik in sommige van die berichten was verschrikkelijk, maar dan zei hij ineens: ‘Ik hou nog steeds van je’.”

Instagram geblokkeerd en gevlucht naar Bali met vriendin

Na de onrust veroorzaakt door zijn scheiding van Gavin, heeft Gordon zijn Instagram account weer gedeactiveerd. Volgens het bericht van Santegoeds is Gordon naar Bali vertrokken. Hij verduidelijkte dat hij werd vergezeld door zijn vriendin. Nederlandse vakantiegangers hebben hem daar naar verluidt gesignaleerd. Hij lijkt in een staat van verwarring en onzekerheid te verkeren, onzeker over zijn volgende stap.

Santegoeds vreest dat Gordons aanwezigheid op televisie wel eens van korte duur zou kunnen zijn. Volgens Santegoeds wordt Gordon’s werkverleden gekenmerkt door het achterlaten van een spoor van chaos in veel van de teams waar hij deel van uitmaakte. Het lijkt erop dat hij ongebonden is, letterlijk, want hij reist voortdurend van de ene luxueuze bestemming naar de andere, waarbij Dubai slechts een van de vele tussenstops is.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers