donderdag, juni 13, 2024

Olcay Gulsen heeft eindelijk 100.000 euro geleend geld terugbetaald

Lees ook

Volgens Bram Mous, de advocaat van Margot Verlaan, heeft Olcay Gulsen onlangs 100.000 euro overgemaakt om het geld terug te betalen dat ze acht jaar geleden van haar ex-schoonmoeder heeft geleend. Olcay en Margot hadden al jaren ruzie over geld, omdat Olcay naar verluidt twee keer 50.000 euro van haar had geleend om haar in moeilijkheden verkerende modebedrijf SuperTrash te helpen. Tot nu toe had Olcay het bedrag echter niet terugbetaald.

Volgens de advocaat van Margot, Bram Mous, heeft Olcay het geld nu overgemaakt, waarmee een einde is gekomen aan het juridische geschil. “De rekening van mijn cliënt is onlangs gecrediteerd met het terugbetaalde bedrag,” liet hij aan De Telegraaf weten. “Dit heeft grote opluchting gebracht voor mijn cliënt die door deze langdurige juridische strijd met veel stress te maken heeft gehad.”

Einde aan een lange, vermoeiende juridische strijd

Hoewel Olcay nog de mogelijkheid heeft om in hoger beroep te gaan, denkt Bram Mous dat dit onwaarschijnlijk is gezien de recente overschrijving. “Ik denk niet dat er veel kans is dat Olcay nu in beroep gaat, anders had ze het geld niet teruggegeven,” voegde hij eraan toe.

De advocaat vermeldde dat er destijds mondelinge afspraken waren gemaakt over een afbetalingsplan, maar Olcay verzuimde betalingen te doen. Als gevolg daarvan stapte Margot in 2022 naar de rechter. Olcay ontkende geld te hebben geleend van Margot, en beweerde dat de 100.000 euro een terugbetaling van Frans was, overgemaakt van de bankrekening van zijn moeder naar haar.

Tijdens een tweede hoorzitting afgelopen herfst oordeelde de rechter dat Margot niet genoeg bewijs had tegen Olcay. Margot kreeg de tijd om meer bewijs te verzamelen en slaagde daarin. Terwijl de show van Olcay en Ruud werd uitgezonden op NPO 1 en veel kritiek te verduren kreeg, was Olcay nog steeds verplicht om het geleende bedrag terug te betalen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers