woensdag, juli 24, 2024

Maarten Steendam: Hart van Nederland-presentator, zijn achtergrond en zijn privéleven

Lees ook

Maarten Steendam is een Nederlandse nieuwslezer en presentator. Hij werd geboren in 1979 in Arnhem. Dit is zijn wiki.

Presentator bij Hart van Nederland en De Telegraaf

Maarten begon zijn carrière in 1994 als vrijwilliger bij de lokale omroep De Bilt. Vervolgens ging hij aan de slag als verslaggever bij De Telegraaf. Daarnaast was hij ook als nieuwslezer te horen op de radiozender van Talpa en op Radio 538. Vanaf 2000 ging Maarten aan het werk als nieuwslezer en presentator bij de RTV Utrecht. Sinds 2019 is Maarten één van de presentatoren van Hart van Nederland. Samen met Wolter Klok zijn ze de eerste twee mannelijke presentatoren bij Hart van Nederland. Hij presenteert het SBS6 programma van maandag tot en met donderdag samen met Siham Raijoul.

Boek over geldzaken

In 2006 verscheen het eerste boek van Maarten Steendam, genaamd Jong en Schuldig. In dit boek beschrijft hij hoe hij zijn schulden te boven kwam. In 2011 deelde hij wekelijks zijn kennis over geldzaken in Panorama. Ook deed hij de eindredactie van de boeken van besparingsdeskundige Marieke Henselmans.

Het privéleven van Maarten Steendam

Maarten Steendam is getrouwd. Samen met zijn vrouw Roos heeft hij een dochtertje, genaamd Reva. Op zijn sociale media kanalen zijn lieve foto’s te bewonderen van het gezin. Maarten Steendam leerde zijn vriendin Roos kennen in zijn tijd bij De Telegraaf, waar zij destijds ook werkte. Op de redactie aan de Basisweg startte dan ook hun relatie.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers