woensdag, juli 24, 2024

Nathalie den Dekker: advocaat, model en haar privéleven

Lees ook

Nathalie den Dekker is een model dat bekendheid verwierf in 2009. In dat jaar werd ze  Miss Benelux en als kroon op die titel werd ze ook verkozen tot Miss Tourism International. Maar dat is niet de enige manier waarop ze Nederland mocht representeren. Dit is haar wiki.

In 2012 deed ze mee aan de internationale Miss-verkiezing. Haar beste resultaat in haar modellencarrière als Miss Nederland behaalde ze in Japan in 2013. Daar werd ze tweede, achter Miss Filipijnen. Toch won ze nog een andere Miss-titel: in 2012 werd ze Miss Chi, vernoemd naar de hoofdsponsor van het Miss Universe evenement. 

Nathalie den Dekker: ’s werelds mooiste advocaat?

Niet alleen haar uiterlijk mag er zijn, het verstand van Nathalie is net zo indrukwekkend. Ze slaagde al cum laude van het gymnasium en ging daarna rechtsgeleerdheid studeren aan de universiteit van Utrecht. Ze mag zich nu Meester in de rechten noemen, wat inhoudt dat ze een Master in rechtsgeleerdheid heeft behaald. In haar geval is dat dubbel en dwars verdiend: ze heeft twee Masters gedaan. Het begrip ‘beauty and brains’ gaat dus wel op voor mr. Nathalie den Dekker. Als er een titel zou zijn voor ’s werelds mooiste advocaat, zou ze daar vast voor in aanmerking komen. Nathalie den Dekker veelzijdig in de schijnwerpers en als persoon

Naast de indrukwekkende carrière en schoonheid van Nathalie den Dekker heeft ze nog op een andere manier de spotlights op zich gericht staan. De televisiespots kunnen haar vinden als ze haar werk als presentatrice doet bij RTL 7 en SBS 6.

Het privéleven van Nathalie den Dekker

Ook in de sportwereld is ze geen onbekend figuur, omdat ze de titel voetbalvrouw mag dragen. Ze heeft een relatie met Eredivisie-doelman Nick Marsman. Ze hebben samen een dochter: Olivia. Nathalie Den Dekker werd door FHM in 2020 uitgeroepen tot de mooiste voetbalvrouw (WAG) van Nederland. Over hun eerste ontmoeting vertelde ze aan Voetbalzone: ‘,,Hij maakte een heel verlegen indruk. Hij wist zich niet echt een houding te geven. Hij probeerde wel een gesprek te voeren, maar dat ging niet heel smooth. Daarom had ik ook niet meteen het idee dat hij heel geïnteresseerd was.”

Eerder had Nathalie den Dekker een relatie met dj Nicky Romero. Nick Marsman was eerder samen met Madelon Anne van Duuren.

Buiten de schijnwerpers haalt Nathalie veel plezier uit het samenzijn met vrienden en familie, zwemmen en het lezen van een goed boek. Ze omschrijft zichzelf als een hardwerkend, vriendelijk en zelfverzekerd mens. Dat is ook terug te zien in de manier waarop ze haar leven inricht. Een carrière als model en tegelijkertijd een baan zoeken die hard werken en veel tijd vereist. 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers