dinsdag, april 16, 2024

Lieke van der Hoorn: model, haar achtergrond en haar privéleven

Lees ook

Lieke van der Hoorn studeert creative buisiness aan de Hogeschool van Amsterdam. Maar daar kent de wereld haar niet van. Momenteel wint ze met een topsnelheid aan bekendheid door hard aan de weg te timmeren als model. Op het moment staat ze ingeschreven bij diverse modellenbureau’s waaronder in Amsterdam en Barcelona.  Haar schoonheid blijft niet onopgemerkt. In 2020 stond ze op nummer 25 in de lijst van meest aantrekkelijke vrouwen in Nederland volgens For Him magazine (FHM). Dit is haar wiki.

Lieke van der Hoorn: avontuurlijke hobby’s

Als je een topmodel wilt worden, moet je er rekening mee houden dat je voor je werk de wereld rond moet reizen. Gelukkig voor Lieke van der Hoorn is dat voor haar geen probleem: ze is dol op reizen en gaat met haar vriend Pascal van der Have graag verre oorden ontdekken. Haar favoriete reisbestemming is Australië. Daar wil ze graag naartoe om te leren surfen. Op de lange termijn ziet ze zichzelf daar zelfs wonen.  Zo blijkt wel dat dit veelbelovende model vol avontuur zit!

Lieke van der Hoorns reisluchtige Intragram account

Zoals zoveel modellen heeft Lieke van der Hoorn een Instagram account. Daarop is terug te zien dat Lieke een avontuurlijk en interessant leven leidt. Om de zoveel tijd zie je strandkiekjes voorbij komen uit – je raad het al- Australië, maar ook foto’s uit andere werelddelen passeren de revue. Maar ondanks haar droombestemmingen heeft Lieke ook foto’s die zijn gemaakt in Zandvoort en Amsterdam, waar ze met haar geliefden een drankje deelt. Ondanks dat ze dus veel moet vliegen voor mooie kiekjes, blijft ze dus ook met benen op de grond staan.

Lieke van der Hoorns no nonsens foto’s
Als je het portfolio van Lieke van der Hoorn bekijkt, zie ze een verscheidenheid aan foto’s voorbijkomen.  Close-ups van haar prachtige gezicht, strandfoto’s, maar ook foto’s waarop te zien is dat Lieke niet het meest preutste model is.  Er zijn ook foto’s te vinden waarop ze poseert met haar handen voor haar torso. Dit model lijkt dus een no- nonsens beleid te voeren als het gaat om haar carrière gaat. Zolang het beschaafd blijft, lijkt ze niet voor een spannende opdracht terug te deinzen.

Lieke van der Hoorn heeft een relatie met Pascal van der Have

In Pascal van der Have heeft Lieke van der Hoorn een vriend gevonden die net zo reislustig is. Ook hij is model en showt op zijn Instagram trots zijn afgetrainde lichaam. Wanneer hun relatie exact is ontstaan, is niet helemaal duidelijk, maar in ieder geval voor april 2019. Zowel Pascal als Lieke houden ook wel van een feestje en festival. Ze wonen beiden in Amsterdam.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers