donderdag, juni 13, 2024

Lauren Lewis: model, krullenexpert en haar privéleven

Lees ook

Lauren Lewis is een model bij Elite Models, een beroep waar veel vrouwen van dromen. Maar waar sommige vrouwen ontzettende moeite doen om ontdekt te worden, heeft Lauren per toeval haar plaats in de modellenwereld gevonden.

Ze gebruikte Instagram, niet wetend dat de app online en daarmee openbaar was. Waar ze dacht dat ze foto’s van zichzelf kon maken, ging haar gezicht de ether in. Ze kreeg veel reacties op haar foto’s, met name vanwege haar opvallende krullen. Steeds meer mensen vroegen haar om tips en op die manier is haar platform en daarmee ook haar naam in de modellenwereld steeds meer gaan groeien. Vroeger had ze een hekel aan haar haren, nu verdient ze door haar haren veel geld. Wat een toevalstreffer!

De twee culturen van Lauren Lewis

Tot haar tiende woonde Lauren Lewis in Nicaragua. Daarna verhuisde ze naar Nederland. Het heeft haar naar eigen zeggen gevormd dat ze het grootste deel van haar kindertijd heeft doorgebracht in een land waar armoede heel sterk aanwezig is. Het maakt een deel van het dagelijks leven uit, in zoverre dat je er niet omheen kunt dat jij soms veel meer privileges hebt dan andere mensen en vrienden om je heen. Daarom geeft Lauren niet veel om status en kan ze nuchter blijven wat betreft roem en materiële zaken. Ze hecht geen waarde aan een duur merk op haar kleding of accessoires.

Lauren Lewis als voorvechter van krullenkapsels

Lauren Lewis had niet altijd krullend haar. Als klein meisje had ze stijl haar, toen ze richting de puberteit ging, kwam daar een slag in en later werden haar haar de krullende massa die uitgroeide tot haar handelsmerk. Ze merkt op dat er nog veel onzekerheid bestaat over het hebben van krullen. Dat maakte ze zelf ook mee, tot ze er complimenten over kreeg van de meisjes op haar dansschool in Utrecht. Zo begon ze langzaam maar zeker meer vertrouwen te krijgen. Nu hoopt Lauren met haar status als model te laten zien aan vrouwen en meisjes dat krullende haren wel degelijk mooi kunnen zijn, hoewel stijl haar al sinds jaar en dag de algemene norm is in de modellenindustrie.

Lauren Lewis heeft een relatie met Jarreau van Dal

Lauren Lewis heeft een relatie. Sinds medio 2018 is ze samen met Jarreau van Dal. Haar vriend is muzikant van beroep en daarnaast erg kunstzinnig. Van Dal heeft een opvallende kledingstijl lijkt ook aardig sportief. Hoe ze elkaar hebben leren kennen is niet duidelijk.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers