zondag, juni 23, 2024

Robin Martens: GTST, model en haar privéleven

Lees ook

Robin Martens is een Nederlandse actrice, danseres, model en zangeres. Ze werd bekend in heel Nederland door haar rol als Rikki de Jong in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit is haar wiki.

Liefde voor dansen en zingen

Robin werd geboren in Heemskerk in 1992. Op 4-jarige leeftijd werd bij Robin leukemie geconstateerd, gelukkig werd ze toen ze 11 jaar was genezen verklaard. Ondanks haar ziekte was Robin al op een jonge leeftijd veel bezig met dansen. Naast dansen had Robin ook een liefde voor zingen. Haar talent hiervoor werd opgemerkt toen ze de finale behaalde van het televisieprogramma High School Musical. Hiernaast was ze ook werkzaam als model, zo stond ze onder andere in Nederlandse magazines zoals Vriendin en Fancy.

Acteerdebuut

In 2008 maakte Robin haar acteerdebuut in de film Radeloos. Twee jaar later begon ze bij Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL4. Ze zou eerst alleen een gastrol vervullen, maar dit werd omgezet naar een vast rol, namelijk de rol van Rikki de Jong. In 2011 bracht Robin met een aantal van haar GTST-collega’s het nummer Jij uit, die op de derde plaats terecht kwam in de Nederlandse hitlijst. Sindsdien is ze ook vaker als zangeres in GTST te zien, zo zong ze als haar rol Rikki het nummer Waar ben jij. In 2017 verdween ze uit de soap om in 2020 weer even terug te keren.

Winnaar Dance Dance Dance

In 2016 deed Robin mee aan het RTL4 programma Dance Dance Dance samen met haar GTST-collega Buddy Vedder. Het duo werd de winnaar van de show en ze schonken het geldbedrag aan het goede doel KIKA. Robin was in 2018 zelf een jurylid bij de dansshow Time to Dance.

Het privéleven van Robin Martens

In 2019 kwam Robin slecht in het nieuws, vanwege haar mishandeling van een politieagent. Hierop volgde een rechtszaak en een taakstraf voor de actrice. In 2020 laat ze weten dat ze een nieuwe vriend heeft, genaamd Benjamin. Ze laat dit weten op Instagram met een foto van de twee, waarbij ze laat weten dat hij haar heeft bijgestaan tijdens deze moeilijke periode in haar leven. Benjamin is muzikant, kok en model. Ze hebben sinds het najaar van 2019 een relatie: ,,Ik ben megaverliefd op jou! En ik kan niet wachten om nog meer moois te beleven en te creëren samen. Ik ben trots op jou en hoe je in het leven staat. Mijn lieve knappe blije ei.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers