zondag, juni 4, 2023

Margreet Beetsma: Editie NL, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Margreet Beetsma is een Nederlandse televisiepresentatrice en historica. Ze werd geboren in Emmen in 1973.

Margreet studeerde eerst aan de School of Media in Zwolle. Vervolgens ging ze geschiedenis studeren aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Ze studeerde in 1998 af en ging meteen aan het werk bij RTV Drenthe. In 2001 ging Margreet aan de slag als presentatrice van Het Klokhuis.

Overstap naar RTL 4

Verder presenteerde ze het programma ‘rondje 30 op Omroep Gelderland en het programma Verre Verwanten met Jan Douwe Kroeske. In 2007 maakte Margreet de overstap naar RTL4 waar ze aan het werk ging als presentatrice bij Editie NL. In 2020 was ze te zien in de Nederlandse soap Goede tijden, Slechte tijden als haarzelf.

Liefde voor het noorden

Ook al werkt Margreet voor het merendeel in Amsterdam en Hilversum, ze heeft nog steeds een liefde voor het noorden van Nederland. Beetsma woont in Groningen.

Het privéleven van Margreet Beetsma

Margreet Beetsma woont momenteel met haar gezin in Groningen. Ze woont samen met haar vriend André Buurma, dochter en zoon. ,,Moeder worden vond ik een aardverschuiving. Toen ik zwanger was van onze dochter Berber (6), was het nog zo abstract dat ik na de geboorte helemaal overweldigd was dat er écht een kindje uit me was gekomen. Zij en onze zoon Jim (4) leren mijn vriend André en mij elke dag met nieuwe ogen naar het vanzelfsprekende te kijken. We zijn erg gelukkig met elkaar”, vertelde ze aan Margriet. Hoe het koppel elkaar heeft leren kennen en wanneer hun relatie is begonnen, is niet bekend.

Laatste nieuws

Nicol Kremers doet alsnog aangifte van mishandeling tegen Peter Gillis

Volgens Patty Brard, die met Nicol Kremers heeft gesproken, zal zij een jaar na het vermeende incident een aanklacht...

Vers van de Pers