zaterdag, mei 18, 2024

Pauline Spiering: MAX Geheugentrainer-presentatrice, haar achtergrond en privéleven

Lees ook

Pauline Spiering is een presentatrice en vooral bekend door het presenteren van MAX Geheugentrainer.

Carrière

De presentatrice Pauline Spiering werd geboren op 18 mei 1986. De eerste stappen in haar carrière heeft ze gemaakt bij RTV Rijmond. Echter verliet ze al snel de lokale omroep en ging ze werken voor omroep MAX. Bij deze omroep presenteert ze sinds 2015 het televisie programma MAX Geheugentrainer. Ze wisselt de presentatie af met Mascha de Rooij.

Privéleven

Naast haar werk als presentatrice mag Pauline Spiering graag hardlopen, tennissen en zingen. Sinds 2017 is de familie Spiering uitgebreid met een zoon genaamd Guus. In weekblad Party omschreef ze zichzelf: ,,Eén van mijn eigenschappen is dat ik nogal een flapuit ben en niet snel op mijn mondje ben gevallen. Ik ben niet verlegen en dat komt in medialand goed uit. In het dagelijks leven vertel ik misschien wel eens wat te veel, maar ik geloof dat ik voor de camera inmiddels we de goede balans heb gevonden.”

In 2018 was Pauline Spiering groot in het nieuws omdat zij samen met andere bekende Nederlanders gehackt werd door Matthieu M.. Hij kreeg hiervoor een gevangenisstraf kreeg van twintig maanden. Wellicht hierdoor schermt ze haar liefdesleven, bijvoorbeeld haar relatiestatus, vriend of partner, zorgvuldig af op sociale media.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers