donderdag, juni 13, 2024

Quinty Trustfull: Koffietijd-presentatrice, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Haar naam voluit is Quinty Regina Trustfull-van den Broek, geboren in Amsterdam op 6 oktober 1971. Na de Havo koos Trustfull voor de horeca waarna ze aan de Hotelschool studeerde. Na haar opleiding werkte ze als catering- en hotelmanager. Daarnaast was ze ook nog fotomodel. In 1993 begon Trustfull met werken voor Veronica als omroepster. Daarna heeft ze verschillende programma’s gepresenteerd voor Veronica zoals de Nationale Teleloterij, Veronica’s Voetvolley en Hillywood. Ook heeft ze samen met Winston Gerschtanowitz het programma Wannahaves gepresenteerd bij Veronica. In haar laatste jaar 2001 bij Veronica presenteerde ze TV Woonmagazine en heeft daarmee haar passie gevonden.

Woonprogramma’s

In 2002 maakte Trustfull de overstap naar SBS6 waar ze verschillende woonprogramma’s presenteerde zoals Je eigen droomhuis, Money Makers en Thuis in Nederland. Ook presenteerde ze De 25… en Race tegen de klok voor SBS6. In 2006 verliet Trustfull SBS6 voor RTL4 waar ze onder anderen  RTL House Vision, Eigen Huis & Tuin, Battle of the Stars en Ik kom bij je eten presenteerde. Vanaf 2010 tot op heden is ze een van de vaste gezichten van Koffietijd en ook is ze sinds 2017 vaste presentatrice van 5 uur live.

Deelname aan programma’s

Trustfull heeft niet alleen gepresenteerd, ze heeft ook deelgenomen aan verschillende programma’s. Zo heeft ze in 2007 mee gedaan aan het tweede seizoen van Dancing on Ice waar ze samen met Stuart Widdall de finale verloor en de tweede plaats behaalde. Ze heeft ook meegedaan aan Let’s Dance in 2009. Hier heeft ze samen met Lodewijk Hoekstra en Thomas Verhoef het nummer Vogue van Madonna hebben nagedaan. Met hun optreden wisten ze de finale te behalen.

Het privéleven van Quinty Trustfull

Trustfull is getrouwd met de bekende voetballer Orlando Trustfull. Hij kwam uit voor onder andere Feyenoord, Sheffield Wednesday (Engeland), Vitesse en het Nederlands Elftal. Na zijn voetbal carrière begon zijn loopbaan als trainer. Hij begon bij de jeugd van Sparta Rotterdam waarna hij jeugdtrainer werd bij Ajax. Ook was hij in 2014 – 2015 assistent trainer van het Nederlands Elftal onder de 19 en 17. Daarna werd hij assistent trainer bij onder meer Inter Milaan (Italïe) en Atkabta United (Verenigde Staten). Samen heeft het stel een zoon genaamd Kayne Dino en een dochter Moïse, zij speelde in 2017 mee in de bekende serie Goede Tijden Slechte Tijden.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers