donderdag, juni 13, 2024

Rob De Nijs weer thuis: door het oog van de naald gekropen

Lees ook

De inmiddels 80-jarige zanger Rob de Nijs is weer thuis. Zijn vrouw gaf de media afgelopen week een update over zijn huidige situatie, nadat hij ruim drie weken geleden werd  opgenomen in het ziekenhuis.  De zanger werd destijd met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege ernstige ademhalingsproblemen veroorzaakt door longembolieën. Henriëtte deelde dat het kantje boord was en dat Rob thuis was gestopt met ademen.

Hij werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht waar ernstige longembolieën werden geconstateerd.  Momenteel is Rob’s toestand stabiel, en hij revalideert in een revalidatiecentrum nadat hij uit het ziekenhuis is ontslagen. Tijdens zijn ziekenhuisverblijf riep Henriëtte mensen op om een kaars aan te steken en die te delen op sociale media, wat een aanzienlijke respons opleverde. Ze voelt dat het hem heeft geholpen en is dankbaar voor de steun.

Dankbaar voor zijn afscheidsconcert

Fans zijn Rob dankbaar dat hij nog in staat was het afscheidsconcert te geven. Die dankbaarheid zorgt er mede voor dat de vrouw van Rob regelmatig zijn fans van pdates voorziet. Het afscheidsconcert van Rob de Nijs, die op 79-jarige leeftijd afscheid nam van zijn muzikale carrière, werd afgelopen zomer in de Ziggo Dome door fans uitgezwaaid. Donderdagavond werd het afscheidsconcert van de zanger uitgezonden door Omroep MAX en de kijkers konden hun hart ophalen bij het optreden van de muzieklegende.

Rob begon het speciale concert door populaire nummers als “I’ll Let You Free” en “Eternally Young” te zingen. Om de show nog specialer te maken, werd hij op het podium vergezeld door zijn artiestenvrienden zoals Paskal Jakobsen, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Claudia de Breij, Sanne Wallis de Vries en Danny Vera, die allemaal mooie woorden te zeggen hadden voor de zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson.

Het concert was niet alleen een hit onder de artiesten en het aanwezige publiek, maar ook onder de mensen die het nu terugkijken. Sommige kijkers waren zelfs tot tranen toe geroerd, net als Rob zelf op het podium. Eén persoon schreef: “Wow…Nu al tranen” bij het begin van het optreden. Een andere fan deelde: “Een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen…sinds 1985 elk concert in Nijmegen bezocht met mijn moeder. Recht in mijn hart.”

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers