zondag, juni 23, 2024

Roddelkoningen Coldeweijer komt met schokkend nieuws over Robert Doornbos

Lees ook

Yvonne Coldeweijer beweert haar hele weekend te hebben besteed aan het schrijven over de geruchten rond voormalig autocoureur Robert Doornbos en zijn vrouw Chantal Bles. Volgens haar heeft ze berichten ontvangen van haar “spionnen” die suggereren dat het echtpaar betrokken is bij voortdurende ontrouw.Yvonne begint haar negendelige Instagramverhaal door te zeggen dat ze regelmatig berichten ontvangt over Robert sinds ze haar carrière in het sappelen is begonnen.

Ondanks de social media berichten van het stel over hun sterke en liefdevolle relatie, is Yvonne’s inbox gevuld met geruchten over hun vermeende affaire. Ze beweert dat ze niet alleen mensen in hun omgeving slecht behandelen, maar dat vooral het vreemdgaan van Robert verontrustend is.

Heel vaak vreemd gegaan

Talrijke geruchten suggereren dat Robert ontrouw is geweest. Eén verslag beweert dat hij al enige tijd iets heeft met een vrouw van vijftien jaar ouder. De bron van dit verhaal beweert dat mannen in Amsterdam-Zuid vreemd mogen gaan, maar Robert spant de kroon. Volgens de informant gaat hij op ‘rooftocht’. Yvonne meldt dat Robert zelfs tijdens de pandemie doorging met zijn ontrouw. Ze beweert dat hij een dame ontmoette in een hotel in Enschede en dat, ondanks de regels die voorschrijven dat gasten op hun kamer moeten eten, Robert en zijn date in het restaurant mochten dineren.

Tijdens de maaltijd friemelde Robert voortdurend met de dame en stak op een gegeven moment zijn hand onder haar rok, in het volle zicht van het restaurantpersoneel. Coldeweijer prijst het gedrag van Robert sarcastisch en zegt: “Geweldige vent hè, die Robert.”De roddelvlogger beschuldigt Robert ook van vreemdgaan tijdens zijn vorige baan als directeur van PON Luxury Cars Rotterdam. Verder is hij onlangs gespot terwijl hij openlijk een vrouw mee uit eten nam, wat Coldeweijer vreselijk vindt voor zijn vrouw.

De  vrouw van Doornbos neemt het ook allemaal niet zo nauw

Een bron van Yvonne heeft gemeld dat Robert Doornbos vorig jaar is vreemdgegaan met Sarah van Soelen. Deze informatie was opgeslagen als een “sappertje” en werd gedeeld na een hele avond geheimzinnig praten op een bankje. Yvonne’s spionnen zagen Robert en Sarah samen de parkeergarage inlopen.

Gezien wat nu bekend is over de bereidheid van Robert en Sarah om betrokken te zijn bij iemand die een relatie heeft, wordt gespeculeerd dat Robert haar na de avond niet zomaar thuis heeft afgezet.Verder wordt beweerd dat Chantal ook vreemdging tijdens hun 12-jarige relatie. Yvonne speculeert dat Chantal misschien niet alle details weet, maar wel vermoedens heeft. Ze schrijft ook dat Chantal zelf niet altijd trouw is en mogelijk vreemdgaat als Robert in Monaco is.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers