donderdag, juni 13, 2024

Britt Dekker zet Angela de Jong op haar plek om haatcolumns

Lees ook

Britt Dekker is al jaren een bekend gezicht op de Nederlandse televisie en heeft ook naam gemaakt in de paardensport. Onlangs verdiende ze haar startbewijs voor het officiële NK Dressuur. Tijdens haar optreden in de show van Renze op zondagavond nam haar gesprek echter een andere wending toen ze aan tafel zat met Angela de Jong.

Toen Renze Klamer gekscherend aan Britt vroeg of ze zenuwachtig was voor haar interview met Angela de Jong, was Britts antwoord serieus. “Ik had twee dagen buikpijn door zenuwen over de tests, maar toen dacht ik dat alles achter de rug was omdat het NK voorbij was. Toen ik Angela echter zag, ik had haar nog nooit ontmoet en wist dat ze zo’n hekel aan me had, kwam al mijn buikpijn terug.”

Waarom al die haat en negativiteit, vraagt Britt zich af

Britt vraagt zich af waarom Angela vijandigheid jegens haar koestert. Angela reageert door elke haat tegen wie dan ook te ontkennen. Britt schrijft een column over personen of televisieprogramma’s, die kunnen variëren in geloofwaardigheid. Hoewel Britt dit erkent, vraagt ze zich af of Angela denkt dat ze “nep” is.

Als antwoord adviseert de columniste Angela trouw te zijn aan zichzelf en geen rol te spelen van een hulpeloos meisje dat verdwaald is in de televisie-industrie. Angela stelt Britt gerust dat ze een succesvolle vrouw is die niet hoeft te doen alsof ze onintelligent is. Ze gelooft meer in Britt dan in de act van het doen alsof ze verloren en hulpeloos is.

Angela de Jong staat erom bekend dat ze in haar columns zich vooral erg negatief over iedereen uit laat.; Velen beschuldigen de columniste ervan jaloers te zijn op veel BN’ers waar ze regelmatig mee te maken heeft.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers