zondag, juni 23, 2024

Romy Boomsma: over haar man Arie, haar influencerbestaan en haar privéleven

Lees ook

Romy Boomsma werd geboren in 1992, destijds als Romy Houwer. Ze is bekend geworden als de vrouw van Arie Boomsma, maar inmiddels is zo zoveel meer dan alleen ‘de vrouw van’. Arie Boomsma is al aardig wat jaren op de tv te zien als presentator en heeft nu ook zijn eigen sportschool in Amsterdam. Dit is de wiki van Romy Boomsma.

Gezinsleven

Arie Boomsma en Romy zijn in 2015 getrouwd, nadat ze elkaar een jaar eerder hadden ontmoet bij yogales. Samen hebben ze inmiddels al drie kinderen. Een dochter Bobby, zoon Mozes en dochter Juniper. Dochter Juniper werd in 2020 geboren en dat werd bekendgemaakt met een lieve foto op Instagram. Romy en Arie kiezen er bewust voor om de kinderen buiten de media te houden.

Een druk leven buiten de schijnwerpers

Romy geeft zelf aan liever buiten de schijnwerpers te staan, maar ondertussen zit Romy zeker niet stil. Ze is een influencer met bijna 150.000 volgers op Instagram. Ook heeft ze een eigen sieradenlijn en is een columniste voor de VOGUE. In deze columns schrijft ze over dingen die ze echt belangrijk vindt, zoals feminisme, moederschap, duurzaamheid en lichamelijke verandering.

Instagram en samenwerkingen

Op haar Instagram toont ze prachtige foto’s van haar kinderen, boerderij, haar outfits, vele tattoos en sieraden. Maar ook hier toont ze haar maatschappelijke betrokkenheid en is ze open over het moederschap. Ze heeft al een aantal keer een eigen sieradenlijn uitgebracht met het Amsterdamse sieradenmerk Anna & Nina. Ook bracht ze in 2020 een eigen lijn had met babydragers met het merk Artipoppe.

Boerderij buiten Amsterdam

Romy, Arie en hun kinderen woonden eerst in een prachtig pand in Amsterdam. In 2020 is het gezin naar een boerderij net buiten de stad verhuist. De boerderij is natuurlijk niet compleet zonder wat dieren, zoals kippen, katten en paarden. Romy, die 18 jaar jonger is dan haar man Arie, heeft al vanaf een jonge leeftijd een liefde voor de natuur en zeker paardrijden.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers