woensdag, juli 24, 2024

Sandra Schuurhof: presentatrice, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Sandra Schuurhof is een Nederlandse tv-journaliste en tv presentatrice. Ze werd geboren in Den Haag in 1971. Sandra studeerde aan de School voor de Journalistiek.

5 in het Land

Ze startte haar carrière als verslaggever bij het programma 5 in het Land. Daarna ging ze aan het werk voor de zender Veronica. Hiervoor ging ze onder andere naar de Verenigde Staten voor het maken van diverse documentaires.

Royaltydeskundige

Toen Sandra Schuurhof terugkeerde naar Nederland ging ze aan de slag voor RTL Nieuws. In 2006 werd ze ook verslaggever voor het Koningshuis. Twee jaar later ging ze dan ook aan de slag als royaltydeskundige bij RTL Boulevard. Ook was ze als deskundige te zien in het programma Wat vindt Nederland?

Presentatrice van Hart van Nederland

In 2011 wordt Sandra deel van het presentatieteam van Hart van Nederland op SBS6. Ook is te zien als presentatrice bij het programma Ik kom bij je eten en WNL op Zondag. In 2015 begint Sandra als columniste voor het tijdschrift Vrouw. Datzelfde jaar doet Sandra het live verslag van de Koningsdag in Dordrecht.

Het privéleven van Sandra Schuurhof

In 2014 krijgt Sandra Schuurhof haar eerste zoontje, genaamd James. Ze verbrak tijdens de zwangerschap de relatie met de vader van James, genaamd Hans Luiken. Over die breuk vertelde ze in Story: ,,Als je niet happy met iemand bent, dan kan je beter stoppen. Voor mij is dat een van de redenen geweest om tijdens de zwangerschap van James te breken met zijn vader Ik zag hoe verschillend wij waren. Het is van mijn kant een hele bewuste keuze geweest om daar niet mee door te gaan.”

In 2017 eindigde haar relatie met vriend Stephan, die ze op Ibiza had leren kennen. In 2019 schreef De Telegraaf dat ze een ‘prille relatie’ heeft met tandarts Mike Kesseler.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers