donderdag, juni 13, 2024

Siham Raijoul: Hart van Nederland-presentatrice, haar achtergrond en haar privéleven

Lees ook

Siham Raijoul is een Nederlandse tv-presentatrice. Ze werd geboren in Veghel in 1986. Siham is van Marokkaanse komaf. Dit is haar wiki.

Vanaf jongs af aan een liefde voor schrijven

Vanaf jonge leeftijd wil ze graag schrijfster worden. Nadat ze haar middelbare school diploma op zak had, is Siham dan ook journalistiek gaan studeren aan de Fontys Hogeschool. Haar stage deed ze bij RTV Dordrecht. Ook deed Siham stage bij het Jeugdjournaal. Dit beviel haar zo goed dat ze maar liefst 8 jaar het Jeugdjournaal heeft gepresenteerd.

Debuut als presentatrice

In 2006 begon haar carrière als televisiepresentator toen ze het Brabant Nieuws ging presenteren bij Omroep Brabant. Van 2011 tot 2019 was Siham te zien als presentatrice bij het NOS Jeugdjournaal. In 2020 maakte Siham de overstap naar SBS6, waar ze deel uitmaakt van het presentatieteam van Hart van Nederland.

Sihams liefdesleven, hobby’s en Instagram

Siham houdt naast schrijven en lezen erg van muziek. Zo gaat ze in haar vrije tijd graag naar concerten. Ook kookt ze graag met haar moeder en gaat ze het liefst lekker uit eten met haar vrienden. Op haar Instagram laat ze graag haar familie en kiekjes van achter de schermen bij opnames zien. Op dit moment is Siham vrijgezel. Over eerdere relaties of een ex-vriend is niets bekend. Toch zegt ze wel: ,,Als de liefde zich aandient, dan is die welkom.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers