zondag, april 21, 2024

Wolter Klok: Hart van Nederland-presentator, zijn achtergrond en zijn privéleven

Lees ook

Wolter Klok is een Nederlandse televisiepresentator. Hij werd in 1989 geboren in Ten Post. Hij werkte in de financiële wereld voor zijn overstap naar de tv. Dit is zijn wiki.

Presentator van Hart van Nederland

Wolter werkte vanaf 2013 bij de regionale omroep RTV Drenthe. In 2020 werd het aangekondigd dat hij een van de presentatoren van Hart van Nederland zou worden. Samen met Maarten Steendam worden zij de eerste twee mannelijke presentatoren van Hart van Nederland. Al vanaf een jonge leeftijd is Wolter al een fan van dit programma, dus het is een droom die uitkomt voor hem. Klok gaat het programma samen presenteren met Mart Grol en Nadya Sewradj.

Wolter Klok heeft een relatie met Frank Smit

Wolter Klok heeft sinds 2018 een relatie met zijn vriend Frank Smit. Samen zijn ze enorme liefhebbers van reizen. Op Wolters Instagram pagina zijn veel foto’s van de twee te zien over de hele wereld. Zo zijn al naar Thailand, San Francisco, Las Vegas en Dubai geweest. Klok woont in Groningen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers