woensdag, juli 24, 2024

Tess Milne: presentatrice, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Tess Milne is een bekende televisiemaker. Ze presenteerde onder meer Willem Wever, Sterren Springen en The Big Escape. Milne heeft een relatie met haar man Ties.

Tess Milne werd geboren in Alkmaar op 2 januari 1988. Milne wist al op jonge leeftijd dat ze de televisiewereld in wilde. Ze begon haar carrière in 2009 als actrice in verschillende reclames en video’s voor het Hyvesjournaal op het voorheen populaire sociale mediakanaal Hyves. Niet veel later was ze ook te zien in A’dam – E.V.A. en SpangaS bij de Nederlandse Omroep. Daarnaast was Milne ook te zien als presentatrice bij TMF waar ze onder andere TMF Fresh, TMF Dance, TMF Totally Summer on tour, Kijk dit nou! en de TMF Game Awards presenteerde. Daarnaast was ze ook regelmatig te zien als visual/video jockey (vj) bij TMF. Een vj is vergelijkbaar met een dj alleen dan op de televisie.

Tal van programma’s

In 2011 ging Milne naar MTV waar ze haar eigen programma’s kreeg. Zo presenteerde ze Money Makers, MTV Was Here en Love for Sale. Na haar carrière bij MTV vertrok Milne naar Talpa TV. Hier ging ze voor SBS6 het programma Sterren Springen en Sterren Dansen op het IJs presenteren. Later was ze ook te zien bij Veronica waar ze Ranking the Cars, Inside Gamer en Ibiza Day & Night presenteerde. Daarnaast heeft Milne ook meegedaan aan verschillende tv-shows, zo deed ze mee aan Roadtrippers, Atlas, The Big Escape en Wie is de Sjaak?. In 2016 verliet Milne Talpa TV en ging ze naar de KRO-NCRV. Bij de KRO-NCRV  presenteerde Milne Willem Wever en KPN Presenteert (een zender exclusief voor KPN-klanten).

Tess Milne heeft een relatie met Ties

Tess Milne heeft een relatie met haar vriend Ties. Het koppel trouwde in 2016 en inmiddels heeft ze met haar man twee zoons. Haar eerste zoon werd geboren in 2017 en heet Cairo Willem. Haar tweede zoon is geboren in 2020 en heet Skye. Heel toevallig was de tweeling zus van Tess Milne ook zwanger tijdens beide zwangerschappen. Toch kende hun relatie ook dalen, maar die wisten Tess Milne en haar vriend te overwinnen: ,,Verliefdheid is daarbij een belangrijke factor. Want als je zo’n moeilijke periode hebt, moet je weten waarvoor je vecht. Maar dat weten Ties en ik. Waar wij voor strijden, dat is zo’n diep anker. Dat maakt het makkelijker om door de donkere dingen heen te gaan. Als je de eerste keer zo’n dip hebt overleefd, realiseer je je ook dat je eruit kunt komen. Want de eerste keer is het ergst, omdat je geen idee hebt waar het einde is. Maar als je ervaart dat er daarna weer een high is, kom je er alleen maar sterker uit.’ Ze vervolgt: ‘Dingen zijn nooit perfect. Het is onvermijdelijk dat je samen soms heftige dingen meemaakt. Of dat nou op het persoonlijke vlak is of het gaat om een ziek familielid. Waar het om draait, is dat je er voor elkaar bent”, vertelde ze aan Story.

Naast haar drukke leven als presentatrice en moeder van twee kinderen is Milne ook ambassadeur van Justdiggit. Dit is een non-profit organisatie die mee helpt aan het herstellen van het klimaat.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers