zondag, april 21, 2024

Vivian Slingerland: presentatrice, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

De Nederlandse presentatrice Vivian Slingerland is geboren in Ede in Gelderland op 29 november in 1971. Na dat ze de mavo (de voorloper van VMBO theoretische leerweg) had afgerond ging ze studeren aan de Nimeto, een opleiding voor reclame en presentatietechniek. Ze begon haar carrière in 1988 als model voor Touche Models. Twee jaar later kreeg ze daarmee ook internationale bekendheid. In 1999 was Slingerland ook te zien op de Nederlandse televisie waar ze begon als omroepster bij Yorin. Daarnaast is ze ook verschillende mediatrainingen gaan volgen aan de Media Academie en van Hanneke Groenteman (bekend van Sterren op het doek, Zomergasten en De Plantage).

Loopbaan

Bij Yorin presenteerde ze in 2001 ook One Way Ticket samen met Chris Zegers en in 2002 Motor Tv. In 2004 maakte Slingerland de overstap naar RTL waar ze begon als presentatrice van Yacht Vision. Hierna volgden nog vele anderen programma’s die ze presenteerde, zoals Ik kom bij je eten, Gewoon Mooier, 4 in het Land en RTL Vaart. Daarnaast heeft Slingerland ook nog meegewerkt aan de kinderboeken DÁÁÁG SPEEN! en TOF RTL Telekids als illustrator en auteur. Tegenwoordig presenteert Slingerland (inmiddels al 10 jaar lang) Koffietijd bij RTL 4 en sinds 2017 het programma 5 uur Live. Het RTL-4 magazine Gewoon mooier, en het format hiervan, is overigens bedacht door Slingerland zelf.

Gewoon mooier en het privéleven van Slingerland

Bij Gewoon mooier worden kandidaten gevolgd die een cosmetische ingreep gaan doen. De kandidaten worden dan vanaf het eerste intake gesprek tot en met het eind resultaat gevolgd. Door mensen meer te vertellen over de mogelijkheden en het kleine risico hoopt Slingerland de taboe rondom plastische chirurgie minder wordt. Momenteel woont Slingerland in Hoogland bij Amersfoort samen met haar man Bob Rijnders (oprichter en bekend van de kledingmerken Best of Brands en Butcher of Blue) en hun twee dochters Puck en Rebbel. In haar vrije tijd mag Slingerland graag reizen en dat combineren met parachute springen, motorrijden, skaten, duiken en soort gelijke activiteiten.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers