donderdag, september 29, 2022

Alles over Bibi Breijman: haar liefdesleven, haar YouTube-succes en Oh Oh Cherso

Leestips

Bibi Breijman is een Nederlandse zangeres, vlogger en presentatrice. Ze werd geboren in 1991 in Zoetermeer. Haar vader is Indonesisch en haar moeder is Nederlands. Haar ouders gingen op jonge leeftijd al uit elkaar en ze groeide met haar moeder op in Den Haag. Ze werd vooral bekend door haar deelname aan het RTL5-programma Oh Oh Cherso in 2010. Ze was te zien in vier seizoenen van het realityprogramma. Met de andere deelnemers van het programma brachten ze de single Oh Oh Cherso uit, die de eerste plek behaalde in de Top 40.

Bibi Breijman op televisie

Verder was Bibi in 2012 te zien op televisie in De Nationale IQ Test, waar ze de 3e plek behaalde. Ook was ze te zien in het programma Echte meisjes op zoek naar zichzelf op RTL5. Een jaar later behaalde ze de finale van Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans. in 2014 deed Bibi mee aan The Voice of Holland, waar ze helaas niet door de Blind Auditions wist te komen.

Succesvol YouTube-kanaal

In 2015 besloot Bibi een andere weg in te slaan. Ze begon haar eigen YouTube-kanaal waar ze video’s plaatst over beauty en mode en over haar persoonlijke leven vlogt. Inmiddels heeft ze al ruim 200.000 abonnees. Bibi was ook te zien in het YouTube-programma Roadtrippers 8 Friends. Hierin vormde ze een team met StukTV-presentator Thomas van der Vlugt.

Bibi Breijman heeft een relatie met Waylon

Bibi Breijman leerde haar vriend Waylon kennen in het RTL-programma It Takes 2. Ze zat in het team van zanger Waylon en won het programma. Ze was hierdoor in Ahoy te zien tijdens de concertreeks van Waylon. Sinds 2017 heeft het stel een relatie. Een jaar later kreeg het stel hun dochter Teddy. Op het Instagramaccount van Bibi kun je schattige foto’s van het jonge gezin bewonderen.

- Advertisement -
Nieuwste blogs

Wat je nog niet wist over Peter van de Veire

Peter Van de Veire is een Belgische DJ, presentator en zanger. Hij werd geboren in 1971. Hij bracht zijn...
- Advertisement -

More Articles Like This