donderdag, mei 23, 2024

Alles over Carolina van Dorenmalen: haar Foodieness-succes, haar liefdesleven en haar achtergrond

Lees ook

Carolina van Dorenmalen is een Nederlandse YouTuber en auteur. Ze heeft een eigen platform op Instagram waarop ze allerlei recepten en ideeën deelt. Van Dorenmalen werd vooral bekend vanwege haar boek Geluksfactor 10. Hier lees je alles over Carolina van Dorenmalen.

De carrière van Carolina van Dorenmalen

Van Dorenmalen begon op haar 25ste met haar eigen business: Foodieness. Dit is een online platform voor vrouwen dat dagelijks motivatie geeft op het gebied van gezond eten, leven en bewegen. Carolina houdt zich daarnaast nog bezig met haar fulltime baan. Inmiddels houdt ze zich volledig bezig met haar werkzaamheden voor Foodieness. Van Dorenmalen worstelt zelf ook altijd met overgewicht vanwege slechte eetgewoontes. Foodieness is naar eigen zeggen dan ook begonnen vanuit haar eigen verhaal, maar ook de noodzaak en wens om anderen te helpen.

Tegenwoordig maakt Carolina van Dorenmalen ook vlogs op YouTube, waarin ze volgers een kijkje geeft in haar dagelijks leven. Daarnaast krijgt ze steeds meer bekendheid in Nederland en groeit haar platform gestaag. Ze heeft meer dan 120.000 volgers op Instagram. Sinds 2020 is Van Dorenmalen ook foodblogger voor Wendy Online, het online platform van tijdschrift Wendy. Ook krijgt ze in 2019 een plek in de FHM500: ze eindigt op plek 89. Ze is daarnaast ook bekend vanwege haar boek Geluksfactor 10, die ze in 2017 uitbracht. Het boek gaat over verschillende manieren om gezondheidsdoelen te behalen.

Het privéleven van Carolina van Dorenmalen

Over haar privéleven is niet veel bekend. Wel is bekend dat ze Caroline van Dorenmalen sinds medio 2019 een relatie heeft met oud-rugbyer en presentator JayJay Boske. De twee leren elkaar kennen via social media, wanneer Boske haar een bericht stuurt. Tijdens de FHM500-party zijn Carolina en JayJay voor het eerst samen te zien op de rode loper. Hij is behoorlijk dol op haar:  „Als ik mijn droomvrouw mag omschrijven, dan is zij het”, jubelde hij tegen Shownieuws. Eerder was JayJay Boske samen met Iris Rulkens. Tevens ging het gerucht dat er in het verleden iets speelde met Marieke Elsinga, maar dat werd door de televisiepresentatrice van RTL Boulevard en Q-Music radiomaker weersproken.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers