Alles over Djamila Verhoef: haar YouTube-succes, haar muziekcarrière en haar privéleven

| | , , ,

Djamila Verhoef is een Nederlandse YouTuber, zangeres en actrice. Ze werd geboren in 1991 in Utrecht. Ze werd bekend door haar eigen YouTube-kanaal, genaamd MeisjeDjamila. Hiermee werd ze met meer dan een miljoen abonnees één van de meest bekende Nederlandse Youtubers. In 2017 bracht ze haar debuutalbum uit en maakte ze ook haar debuut als actrice.

Al vanaf een jonge leeftijd liefde voor muziek

Djamila was al vanaf een jonge leeftijd met muziek bezig. Zo speelde ze gitaar en schreef haar eigen nummers. Deze liedjes postte ze op haar Youtube-kanaal. Hiermee won ze in 2011 de Europese NextUp-prijs op Youtube.

1 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal

In 2013 begon ze haar eigen Nederlandse Youtube-kanaal. Op dat moment woonde Djamila met haar familie in Amerika en wilde ze in eerste instantie video’s gaan maken omdat ze de Nederlandse taal miste. In haar video’s testte ze diverse producten voor haar kijkers en liet ze de verschillen zien van producten in Amerika en Nederland. Verder deed ze veel samenwerkingen met andere YouTubers en deed ze proefjes. Haar kanaal was erg succesvol onder jonge kijkers en leidde zelfs tot een zomerboek in meerdere jaren. In 2018 behaalde ze de één miljoen abonnees.

Debuutalbum en debuut acteerrol

Haar liefde voor muziek is Djamila zeker niet verloren. In 2017 bracht ze haar eerste album uit, genaamd Girl. Het album bestaat uit vier singles, genaamd Brickwall, Breathe, Misfits en Who Knows. Ook speelde ze dat jaar voor het eerst in een film. Ze speelde de hoofdrol in de film Misfit. Een jaar later was ze ook te zien in de film Elvy’s Wereld: So Ibiza, ook zong Djamila hier de titelsong voor in.

Pendelen tussen Amerika en Nederland

Djamila woont sinds haar 18e in Texas. Ze heeft zowel een Nederland als een Amerikaans paspoort. Ze is nog steeds vaak in Nederland te vinden. Het is niet bekend of MeisjeDjamilla een vriend of een relatie heeft. Op haar Instagram en YouTube-kanaal showt ze in ieder geval geen man die haar vriend zou kunnen zijn.

Vorige

Alles over Yara Michels: influencer, vlogger en ex-hoofdredacteur van LINDA.meiden

Alles over Waylon: zijn muziekcarrière, zijn turbulente liefdesleven en zijn achtergrond

Volgende