donderdag, mei 23, 2024

Alles over Yasmin Karssing: haar deelname aan Temptation, haar tv-carrière en haar liefdesleven

Lees ook

Yasmin Karssing is een Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice. Ze werd op 5 april 1994 geboren in Heerlen. In Nederland was ze al bekend door haar acteerwerk, maar de grootste bekendheid kreeg ze door haar deelname aan Temptation Island VIPS in 2019. Meer weten? Lees hier alles over de carrière en het privéleven van Yasmin Karssing in haar wiki.

De route naar bekendheid

Karssing is pas 11 jaar oud wanneer ze voor het eerst in een musical speelt. Ze speelt de rol van Tessie in de musical Annie. Daarna speelt ze een rol als Duffy in het Efteling Theater. Vervolgens heeft Yasmin Karssing verschillende rollen in musicals en programma’s. In 2008 doet Yasmin mee aan het Junior Songfestival; ze doet dit samen met haar vriendinnen, als de band RReADY. Verder speelt Karssing in diverse films en series, waaronder Flikken Maastricht, Renesse, Baantjer het begin en F*ck de Liefde.

In 2019 was ze met haar toenmalige vriend Thomas Cox te zien in het programma Temptation Island VIPS, waar bekende koppels hun relatie gingen testen. Dit leverde haar niet alleen bekendheid op, maar ook kritiek. Kijkers dachten dat ze alleen meedeed voor de bekendheid. In datzelfde jaar startte Yasmin ook een solo zangcarrière onder haar artiestennaam Yazzie. Haar eerste single is Dronken van Liefde. Ze bracht in 2020 een cover-EP uit waarin ze drie nummers covert van Demi Lovato, Ed Sheeran en Ariana Grande.

Yasmin Karssing heeft een relatie met Arne Toonen

Yasmin Karssing heeft op dit moment een relatie met Arne Toonen, een Nederlandse regisseur. Ze leerden elkaar kennen op de set van de serie Baantjer: Het Begin. Daarvoor had Karssing een relatie met Thomas Cox. Samen deden zij mee aan het programma Temptation Island VIPS. Dit had geen goede afloop, want na een aantal weken maakten zij bekend uit elkaar te zijn. Toen Temptation Island op televisie werd uitgezonden had Karssing al een relatie met Toonen. Om de uitkomst van het programma niet te verklappen moesten zij hun relatie uit de schijnwerpers houden. Toonen heeft een zoon uit zijn eerdere relatie met Birgit Schuurman.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers