zondag, april 21, 2024

Alles over Sharon Pieksma: haar modellen en DJ-carrière, haar liefdesleven en achtergrond

Lees ook

Sharon Pieksma is een Nederlands model. Ze werd op 6 januari 1995 geboren in Rotterdam. Pieksma werd in 2019 gekroond tot Miss Nederland. In Nederland werd ze vooral bekend door haar deelname aan het programma Holland’s Next Top Model. Hier lees je alle informatie over de carrière en het privéleven van Sharon Pieksma in haar wiki.

Sharon Pieksma en haar jacht naar de Miss Nederland kroon

Sharon Pieksma staat al enige tijd in de schijnwerpers. Ze werkte eerst als model en DJ. Daarna deed ze in 2013 mee aan het zesde seizoen van Holland’s Next Top Model: ze behaalde de finale. Pieksma was enkele malen in het nieuws omdat ze naar buiten trad over haar ervaringen met aanranding en misbruik in de modellenwereld. Dit deed ze bij Brandpunt, maar ook bij RTV Rijnmond. Ze was één van de weinige modellen die zich uitsprak over dingen die haar waren overkomen tijdens haar carrière.

Ze doet later mee aan het RTL4-programma Op Jacht naar de Kroon. Dit is een programma waarbij het hele traject van de Miss Nederland verkiezing wordt gevolgd. In 2019 wordt Sharon Pieksma geselecteerd voor de Miss Nederland 2019 verkiezing. Ze gaat bij deze wedstrijd Rotterdam vertegenwoordigen. Ze wint de competitie en is hiermee de opvolger van Rahima Ayla Dirkse. Als Miss Nederland mag Pieksma meedoen aan de Miss Universe verkiezing in 2019, die in Atlanta werd gehouden. Hier viel ze buiten de top 20. In 2020 behaalde ze de 13e plek van de FHM500. Inmiddels is Sharon nog steeds werkzaam als model, maar maakt ze ook muziek en treedt ze op als DJ. Ook is ze al verschillende keren te gast geweest bij diverse tv-programma’s.

Sharon Pieksma heeft een relatie met Karim Soliman

Over het privéleven van Sharon Pieksma is niet bijster veel bekend. Wel werd in 2020 duidelijk dat ze een vrienden relatie heeft. Het gaat om dj Karim Soliman. Tijdens interviews benoemd ze dit wel, maar gaat ze er niet in detail op in. Op Instagram showt Karim Soliman echter in juni 2020 trots zijn nieuwe vriendin, waar hij duidelijk smoorverliefd op is. Samen beleven ze ook een liefdesvakantie op Ibiza, dus hun relatie is duidelijk dik aan.

In 2016 ging er nog een gerucht dat ze een relatie zou hebben met de bekende DJ Afrojack. Dit hebben ze beiden niet bevestigd of ontkent.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers