Alles over Linnebel | Lindsey van der Hoeven: haar modellencarrière, haar liefdesleven en haar influencerbestaan

| | ,

Lindsey van der Hoeven is een Nederlands model. Van der Hoeven werd geboren in de omgeving van Rotterdam. Ze werd vooral bekend door haar Instagramaccount, maar ook nadat ze een rol speelde in een clip van Lil Kleine. Hier lees je alle informatie over de carrière en het privéleven van Lindsey van der Hoeven in haar wiki.

<h2>Linnebel: Instagrammodel en influencer</h2>

Lindsey van der Hoeven, op Instagram vooral bekend als Linnebel, is een influencer. Ze werkt samen met merken die ze promoot op Instagram. Van der Hoeven houdt zich daarnaast veel bezig met fitness en hier maakt ze dan ook veel foto’s en video’s over. Sinds dit jaar is ze te zien op Dplay, waar ze, net als een aantal andere modellen, haar leven laat zien. In de Fitness Diaries gaat ze laten zien hoe ze haar sport en werk met haar sociale leven combineert. In 2020 won Lindsey de FHM Fitgirl Award. Ook stond ze op de veertiende plek in de FHM500 van 2020.

<h2>Het privéleven van Lindsey van der Hoeven aka Linnebel</h2>

Lindsey van der Hoeven heeft een relatie met zanger en DJ Chico Rose. Het is niet bekend hoelang zij een relatie hebben. Af en toe show Linnebel haar vriend op haar Instagram en andersom. Van der Hoeven houdt van reizen en gaat dan ook voor haar werk de hele wereld over. Linnebel is kwart Indonesisch en zegt een hekel te hebben aan jaloezie: ‘Ik vind dat echt een ziekte’.

Vorige

Alles over Sharon Pieksma: haar modellen en DJ-carrière, haar liefdesleven en achtergrond

Alles over Sanne Vloet: haar modellencarrière, haar privéleven en haar achtergrond

Volgende