zondag, juni 23, 2024

Alles over Sanne Vloet: haar modellencarrière, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Sanne Vloet is een Nederlands model en influencer. Ze werd op 10 maart 1995 geboren in Zwitserland, woonde in Afrika en ging op haar zesde in Nederland wonen. Bij het Nederlandse publiek is Sanne Vloet vooral bekend door haar modellenwerk. Ook heeft ze een eigen YouTube-kanaal waar ze video’s op plaatst over haar persoonlijk leven en haar werk als model. Lees hier alles over Sanne Vloet in haar wiki!

Victoria’s Secret en een eigen YouTube-kanaal

Wanneer Sanne 14 jaar oud is, doet ze een auditie voor Holland’s Got Talent. Hier wordt ze opgemerkt door een modellenscout. Vanaf haar 18e gaat Vloet zich fulltime bezighouden met modellenwerk. Ze loopt verschillende internationale modeshows van grote merken zoals Tom Ford en Chanel. Verder staat ze regelmatig op de cover van een tijdschrift. Ook liep Sanne Vloet van 2015 tot 2017 de modeshows van Victoria’s Secret. Dit zorgt er onder andere voor dat Vloet ook in Nederland veel meer bekendheid krijgt. Ze is naast Doutzen Kroes een van de weinige Nederlandse modellen die mee mogen doen aan de wereldberoemde lingerieshow.

Inmiddels heeft Vloet ook een eigen YouTube-kanaal waar ze video’s maakt over haar leven als model. Zo gaan de video’s voornamelijk over eten, lichamelijke verzorging en sporten. Daarnaast geeft ze een kijkje de modellenwereld en laat ze onder andere zien hoeveel modellen op een dag eten, bijvoorbeeld voor een belangrijke shoot.  Ze heeft inmiddels meer dan een miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal. Daarnaast is Sanne Vloet ook uitgegroeid tot een belangrijke influencer op social media met meer dan 600.000 volgers op Instagram. Hier houdt ze haar volgers op de hoogte van alles wat ze in haar leven meemaakt.

Het privéleven van Sanne Vloet

Sanne Vloet woont op dit moment in New York, maar ze reist voor haar modellenwerk de hele wereld over. Ze heeft sinds 2017 een relatie met model Max Ando-Hirsh. Hoe ze elkaar hebben ontmoet ik niet duidelijk, maar het ligt voor de hand dat dit tijdens het modellenwerk is gebeurd. Verder is er vrij weinig bekend over het privéleven van Vloet. Ze is dol op haar werk en houdt ervan om video’s te maken voor haar YouTube-kanaal, maar is ook graag thuis met haar vrienden en familie. Samen met haar vriend Max gaat ze graag naar het strand, op vakantie of naar de gym.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers