donderdag, mei 23, 2024

Anne van der Meer: Editie NL-presentatrice, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Anne van der Meer werd geboren in 1993 in Amsterdam. Ze is een Nederlandse presentatrice en nieuwslezer. Ze studeerde journalistiek aan de Hogeschool van Amsterdam.

Overstap naar nationale televisie

Ze begon haar carrière op tv als stagiair bij AT5. Vervolgens heeft ze de overstap gemaakt naar RTL4 naar EditieNL. Dit was haar overstap naar nationale televisie. Net als veel andere bekende nieuwslezer zijn ze begonnen bij de lokale Amsterdamse zender AT5, zoals Sacha de Boer en Rik van de Westelaken. Anne is erg blij met de overstap. Ze ziet EditieNL als een mooie opstap naar nationale televisie en ziet zichzelf graag bij RTL Nieuws eindigen.

Het privéleven van Anne van der Meer

Naast presenteren houdt Anne een sportieve vrouw. Ze is dan ook vaak op het strand te vinden, waar ze kitesurft of zeilt. Verder houdt zo ook erg van hardlopen. Anne van der Meer heeft een relatie met Marijn van Moesbergen, die heel af en toe te zien is in items die ze voor EditieNL vanuit huis presenteert. Anne van der Meer en haar vriend trouwden in 2017 en verwachten in 2021 hun eerste kindje.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers