zondag, april 21, 2024

Jetske Schrijver: RTL-presentatrice, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Jetske Schrijver is een Nederlandse journaliste. Sinds 2014 is nieuwslezer bij RTL Nieuws. Verder is Jetske Schrijver ook presentatrice van Editie NL.

Studies

Jetske Schrijver is na de middelbare school Europese Studies en schrijver Spaans gaan studeren aan de Universiteit in Amsterdam. Vervolgens heeft ze Rotterdam haar Master Media en Journalistiek behaald.

Overstap naar nationale televisie

Ze deed haar stage bij de zender AT5 in Amsterdam. Ze deed hier de verslaggeving en was een nieuwslezer. Ook deed ze de presentatie van diverse programma’s bij deze zender, zoals Stadslicht, In de Buurt en Scanner. In 2014 nam Jetske Schrijver de rol van Daphne Lammers over als nieuwslezer bij Editie NL. Verder is ze ook nieuwslezer bij RTL Nieuws. Dit was haar grote overstap naar nationale televisie. Ze is bij RTL collega van onder meer Margreet Beetsma, Steef van Stiphout, Robbie Kammeijer en Anne van der Meer.

De grote droom

Het was nooit Jetske’s droom om op tv te komen. Haar passies zijn het nieuws, wereldproblematiek en journalistiek, dus ze hoopt in de verdere toekomst hier mee aan de slag te kunnen. Zo hoopt ze ooit langere reportages of documentaires te kunnen maken. Ze wil dan niet alleen bezig zijn met het presenteren hiervan, maar ook de interviews en onderzoek doen.

Het privéleven van Jetske Schrijver

Jetske Schrijver houdt haar privéleven zo veel mogelijk buiten de spotlights. Het is bekend dat ze in 2016 dochter Olivia kreeg en daarmee moeder is van drie kinderen. Wie haar vriend of man is, en hoe lang hun relatie al gaande is, blijft onbekend vooralsnog.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers