zondag, april 21, 2024

Evelien de Bruijn: haar radio- en tv-carrière, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Evelien de Bruijn is een Nederlandse televisie- en radiopresentatrice. Ze werd geboren in Breukelen in 1974. Evelien volgde de havo en ging daarna aan het werk als telefoniste bij het KRO-programma The Breakfast Club. Zo rolde ze de radiowereld in.

Eigen radioprogramma

Evelien ging aan de slag als producer voor het programma Arbeidsvitaminen. Vervolgens was ze de manager van Van Dik Hout. Daarna ging ze aan het werk bij RTV Utrecht. Ze was hier presentator-redacteur voor zowel de radio als televisie. Sinds 2008 is ze wekelijks te horen op KX Radio. Daarnaast heeft ze haar eigen programma genaamd Eveliens Lovesongs bij Radio M Utrecht.

Hart van Nederland

In 2006 werd Evelien de Bruijn een van de presentatoren van het programma op SBS6 genaamd Hart van Nederland. Ze presenteert zowel de vroege als late editie. Ook presenteerde ze de late editie van Shownieuws.

Presentatrice Top 2000 en deelname Wie is de Mol?

In 2016 was Evelien te horen in het radioprogramma ‘t Wordt nu laat op NPO Radio 2. Van 2016 tot en met 2018 presenteerde Evelien de Top 2000. In 2019 was Evelien de Bruijn te zien in het spelprogramma Wie is de Mol?. Ze viel als vierde af.

Evelien de Bruijn heeft een relatie met Paul van der Lugt

Evelien de Bruijn is in 2015 getrouwd met radioproducent Paul van der Lugt. De twee leerden elkaar kennen achter de schermen bij 3FM en deelden samen hun liefde voor de radio. Evelien heeft een kind uit een eerdere relatie en Paul ook. Ze wonen samen in Huis ter Heide. Van der Lugt is sinds eind 2002 algemeen directeur bij RTV Utrecht.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers