zondag, april 21, 2024

Ex-man Sylvia Geersen  weigert papieren voor scheiding te tekenen 

Lees ook

Sylvia Geersen vond haar soulmate tijdens haar deelname aan The Bachelorette en werd hevig verliefd op Joris. Haar plannen om met hem te trouwen staan echter in de wacht door een complicatie met haar vroegere partner uit Mexico. Ondanks hun gespannen relatie blijft Sylvia wettelijk getrouwd met Rogelio Castro Martinez, omdat hij weigert de scheidingspapieren te tekenen. Sylvia’s romantische geschiedenis is tumultueus geweest, want ze ontmoette Rogelio eerder online en trouwde met hem na slechts 11 dagen samen te zijn geweest in 2016. Ondanks het snelle tempo van hun relatie voelde Sylvia een sterke band met Rogelio nadat ze hem vijf maanden kende.

Sylvia realiseerde zich al snel na hun huwelijk dat haar man, Rogelio, niet de persoon was die ze dacht dat hij was. Hun relatie nam een wending en na een jaar samenwonen besloot Sylvia Rogelio te verlaten en terug te keren naar Nederland. Ondanks de lange periode van scheiding achtervolgt Rogelio Sylvia nog steeds.Nu wil Sylvia met Joris trouwen, maar ze weet niet zeker of ze dat kan. “Ik weet niet of ik kan trouwen,” geeft Sylvia toe. “Mijn ex-man uit Mexico weigert de scheidingspapieren te tekenen. Ik heb ons huwelijk nooit in Nederland geregistreerd, dus ik ben niet zeker van de juridische implicaties. Ik wil dat deze kwestie wordt opgelost voordat ik met Joris trouw.” Al beweert ze dat ze geen haast heeft om te trouwen.

Weigert documenten te tekenen

Sylvia heeft talloze pogingen gedaan om Rogelio ervan te overtuigen de documenten te ondertekenen, maar hij blijft hardnekkig weigeren. Sylvia heeft haar grens bereikt en overweegt een reis naar Mexico om hem te confronteren. Indien nodig zal ze de hulp van John van den Heuvel inroepen. Hier moet nu een einde aan komen. Ik ben met Joris en ik ben van plan met hem te trouwen en kinderen te krijgen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers