dinsdag, april 16, 2024

Nicol Kremers doet alsnog aangifte van mishandeling tegen Peter Gillis

Lees ook

Volgens Patty Brard, die met Nicol Kremers heeft gesproken, zal zij een jaar na het vermeende incident een aanklacht indienen tegen Peter Gillis. Dit is het gevolg van het feit dat Nicol onder druk van Peter haar aanvankelijke klacht had ingetrokken. Nicol had een jaar geleden de politie gebeld en Peter ervan beschuldigd haar te hebben mishandeld door in haar rug en neus te bijten, in haar borsten te knijpen en aan haar oor, armen en haar te trekken. Hoewel Nicol haar verklaring later introk, besloot het Openbaar Ministerie toch de zaak tegen Peter voort te zetten. Zijn rechtbankdatum is vastgesteld op 29 augustus.

Patty Brard beweert dat Nicol niet terugkrabbelt en ondanks de druk zal doorgaan met het indienen van een aanklacht tegen haar ex-partner. Volgens Shownieuws is Nicol van plan om deze week aangifte te doen van de mishandeling door Peter Gillis, omdat ze gelooft dat ze onder druk is gezet om haar aanvankelijke aangifte in te trekken.

Nicol vindt dat zij ten onrechte verkeerd wordt neergezet in serie

Hoewel Peter eerder zijn excuses heeft aangeboden, heeft Nicol besloten zich uit te spreken over het incident dat plaatsvond. Ze vindt dat ze ten onrechte door hem wordt bekritiseerd, vooral in hun nieuwe serie, en heeft besloten haar zwijgen te verbreken. Nicol wil de waarheid vertellen over wat er gebeurd is, zonder rekening te houden met de gevoelens van Peter.

Volgens Patty is er voldoende bewijs beschikbaar. Ze heeft ook de foto’s bekeken waarop Nicol door haar partner wordt mishandeld. “De politiefoto’s die ze met mij deelde van de mishandeling en de video’s en geluidsopnamen die ze als bewijsmateriaal heeft ingediend, stellen duidelijk vast met welke wreedheid ze te maken kreeg. Die beelden zien er zeker niet uit alsof ze zijn vastgelegd tijdens een vrolijk carnavalsfeest,” voegde Patty er verder aan toe.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers