donderdag, juni 13, 2024

Gerard Joling doet boekje open over plastische chirurgie

Lees ook

Afgelopen april is Gerard Joling 63 jaar geworden. Hoewel hij de tekenen van het ouder worden in de spiegel opmerkt, blijft de zanger er met beide benen op staan. Hij gelooft dat het accepteren van het verouderingsproces cruciaal is, omdat hij niet wil eindigen met een misvormd gezicht door bepaalde behandelingen. Volgens Joling is positiviteit de sleutel. Hij plant zijn reizen naar plaatsen als Gran Canaria of Curaçao zorgvuldig en neemt daarbij het advies van zijn moeder ter harte.

Ze is overleden en vertelde hem dat hij van het leven moest genieten en niet moest huilen. Joling maakt nu meer ruimte voor genieten. Als hij een 83-jarige dame ziet genieten ondanks dat ze veel stormen in het leven heeft doorstaan, ziet hij dat als een voorbeeld voor ons allemaal.

Volgens Gerard wil niemand er ouder uitzien

Gerard erkent dat ouder worden een universeel verlangen is, maar niemand wil er oud uitzien. “Het is een gemeenschappelijke strijd, die zowel mannen als vrouwen om me heen treft,” zei hij. Gerard merkt de tekenen van het ouder worden ook op als hij in de spiegel kijkt. “Ik omarm het. Als ik dat niet zou doen, zou ik een eng persoon zijn.”Gerard heeft in het verleden Botox-injecties gebruikt, maar hij benadrukt dat het belangrijk is om het minimaal te gebruiken. “Dat is lang geleden. Ik ben er heel voorzichtig mee,” zei hij en hij benadrukte het belang van het vinden van een goede arts. “Ik heb mensen gezien die te veel werk hebben laten doen en dat is niet iets wat ik wil.”

Gerard beoordeelt zijn uiterlijk als een 7,5 uit 10. Hij is zelfbewust over zijn gezwollen gezicht, dat volgens hem niet kan worden gecorrigeerd met een operatie. “Ik denk dat het duidelijk is, maar ik geef er niet om om het te veranderen,” zei hij.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers