donderdag, juni 13, 2024

Hardwell: zijn carrière, bekendheid en privéleven

Lees ook

Hardwell, de artiestennaam van Robbert van de Corput, is een Nederlandse dj en muziekproducer. Hij werd geboren in Breda in 1988. Hardwell produceert vooral dance, hardstyle en house muziek. Daarnaast presenteert hij ook het radioprogramma Hardwell On Air bij Radio 538. Dit programma wordt ook uitgezonden bij de Amerikaanse radiozender Sirius XM en het Antiliaanse radiostation Dolfijn FM.

Start wereldtournee

In 2011 bracht Hardwell samen met Tiësto het nummer Zero 76 uit. Twee jaar later begon Hardwell met zijn wereldtournee startend in de Heineken Music Hall. Dat jaar werd Hardwell uitgeroep tot ‘s werelds beste dj door het Britse DJ Magazine. Hij sloot zijn wereldtournee af met zijn grootste show ooit op Madison Square Garden in New York.

Uitgeroepen tot ‘s werelds beste dj

Vanaf 2014 is Hardwell ambassadeur van Dance4Life. In datzelfde jaar werd hij wederom uitgeroepen tot ‘s werelds beste dj door DJ Magazine. In 2015 begon hij aan zijn tweede wereldtournee, genaamd United We Are. Hij startte zijn eerste optreden in Ziggo Dome in Amsterdam.

Hit samen met zangeres Maan

In 2016 bracht Hardwell samen met Voice of Holland winnares Maan het nummer Perfect World uit. Dat jaar sloot hij ook het Glazen Huis af van de 3FM actie Serious Request in Breda. Hij trapte de benefietactie af met een live-set op het dak van het Glazen Huis. In 2018 kondigde Hardwell dat hij voor een onbepaalde tijd stopt als dj en producer. Hij maakte bekend dat hij graag meer tijd wil doorbrengen met zijn familie en vrienden. Zijn laatste optreden was in de Ziggo Dome met het Metropole Orkest.

Relatie met zus van dj Mike Williams

Hardwell heeft een relatie met Michelle Willemsen. Michelle is een presentatrice en ze is de zus van collega-dj Mike Williams. De twee hebben elkaar achter de schermen leren kennen. Michelle ging namelijk vaak mee op tour om mooie beelden vast te leggen voor haar broer Mike Williams.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers