donderdag, mei 23, 2024

Harmen Bisschop | Alles over de man van ‘Gooische moeder’ Pauline Wingelaar

Lees ook

Harmen Bisschop is Nederlandse makelaar bij Heyen Makelaars in Naarden. Bisschop werd in 1973 geboren. Hij is voornamelijk bekend als de man van ‘Gooische moeder’ Pauline Wingelaar. Bisschop woont samen met zijn vrouw Pauline samen in Naarden-Vesting met hun twee kinderen: Rein en Diederik.

Al jaren gelukkig in de liefde met ‘Gooische moeder’ Pauline

Harmen Bisschop is voornamelijk bekend als man van Gooische moeder Pauline. De reality serie Gooische Moeders begon ooit als Echte Gooische Meisjes. In deze serie worden de Gooische vrouwen Pauline, Bo, Leslie Florine en Kimberly gevolgd in hun dagelijkse avonturen en drama’s. In de serie Gooische Moeders zijn ze behoorlijk opgegroeid en hebben ze zelfs een of meerdere kinderen en hun partners. Ook deze partners komen regelmatig voorbij in de realityserie. Bisschop is de al jaren gelukkig met zijn Gooische vrouw Pauline.

Getrouwd in 2014

Harmen Bisschop trouwde in 2014 met zijn grote liefde Pauline Wingelaar. Het stel had toen zes jaar later een relatie. De twee geliefden gaven elkaar het ja-woord in de Grote Kerk in Naarden-Vesting. Sindsdien woont het stel samen in Naarden-Vesting.

Succesvolle makelaar

Harmen Bisschop was jarenlang bij het Amstel Capital Management werkzaam in het vermogensbeheer. Bisschop is tegenwoordig een makelaar bij Heyen Makelaars. Op zijn Instagram profiel met ruim 2.500 volgers post hij regelmatig foto´s van zijn vrouw Pauline en kinderen. Zo kun je zien dat Bisschop graag zijn vrije tijd doorbrengt met zijn familie, uitjes en vakanties.

Gezinsleven in Naarden-Vesting

Harmen Bisschop en Pauline Wingelaar hebben samen drie kinderen: Rein, Diederik en Belle. Belle overleed in 2021 door een vroeggeboorte. In een interview met RTL Boulevard in 2022 vertelde Wingelaar meer over het grote verdriet van haar en Harmen Bisschop: „Wat wij hebben meegemaakt heeft ons zó naar elkaar toegebracht, dat had ik niet verwacht. Harmen is zo lief en geeft me zoveel ruimte om verdrietig te zijn, te huilen. Hij zou nooit zeggen: ‘Kom op zeg’, hij is in alles trots op me. Ik hield al heel veel van hem, maar ik houd nu nog meer van hem.” Op de vraag of het stel een vierde kindje willen, antwoordde Wingelaar: „Ik heb met Harmen besloten dat we in ieder geval eerst hier gaan wonen en rust in de tent gaan creëren. (…) We gaan nog geen overhaaste beslissingen nemen. Harmen begint er vaak over. Ik denk toch dat dat komt omdat hij een man is en redelijk praktisch is, en denkt dat het misschien troost biedt. Ik denk ook wel dat het troost biedt. Het vervangt Belle niet, maar het wil niet zeggen nu Belle overleden is dat mijn wens voor nog een baby weg is. Ik wilde zo graag een derde kindje, dat heb ik nu gekregen – al is ze overleden. Ik denk dat ik eerst rust moet krijgen.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers