donderdag, juni 13, 2024

Eric de Munck | Alles over de entertainment deskundige van RTL Boulevard

Lees ook

Eric de Munck is een Nederlandse verslaggever, entertainment deskundige en presentator. De Munck werd geboren op 19 april 1983 in Doetinchem. Hij is vaak te zien aan de desk bij RTL Boulevard en te horen op NPO Radio 2. De verslaggever is al jaren gelukkig samen met zijn man Silas en hun zoontje Stach.

Studie in Zwolle

Nadat hij zijn middelbare school diploma op zak had, besloot de Munck om aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle te gaan studeren. Na zijn studie ging Eric de Munck aan de slag als journalist en verslaggever bij RTL.

Debuut als entertainment deskundige bij RTL Boulevard

In 2018 maakte Eric de Munck zijn debuut bij RTL Boulevard. Hij was daar te zien aan de desk als entertainment deskundige. De verslaggever specialiseert zich met name op het gebied van buitenlands entertainment. Zo deed hij in 2021 onder andere de verslaggeving van de rechtszaak van Britney Spears. Eric de Munck is namelijk een Britney-watcher en erg goed op de hoogte van de vorderingen van de rechtszaak tegen haar vader Jamie Spears.

De Munck is ook zelfbenoemd Molloot: dat wil zeggen dat hij fan is van Wie is de Mol?

Verslaggever op NPO Radio 2

De Munck is niet alleen actief op de TV, maar je kunt hem ook regelmatig horen op NPO Radio 2. Ook hier is hij actief als entertainment deskundige.

Man Silas en zoontje Stach

In 2010 is Eric de Munck getrouwd met zijn grote liefde: zijn man Silas. Het stel heeft samen een zoontje genaamd Stach. De verslaggever post regelmatig leuke foto’s van zijn gezin.

Worsteling met depressie

In 2019 openbaarde Eric de Munck te kampen met depressies. De Munck hield een persoonlijk blog bij gedurende deze periode, genaamd Prins Eric. Hij schreef dat hij geen zin meer had in het leven, ondanks zijn succesvolle carrière en zijn grote liefde Silas en hun zoontje Stach.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers