donderdag, mei 23, 2024

Wat is het schoonheidsgeheim van Negin Mirsalehi?

Lees ook

Negin Mirsalehi is een Nederlandse influencer en onderneemster. Ze werd geboren in 1988 in Amsterdam. Mirsalehi is de grootste influencer van Nederland met bijna 7 miljoen volgers op Instagram. Ook haar eigen merk Gisou is erg succesvol. De influencer is al ruim 10 jaar samen met haar vriend Maurits die haar in 2021 ten huwelijk vroeg. Mirsalehi werkte samen met enorme merken, zoals Cartier waarmee ze in 2017 al 2 miljoen dollar verdiende, volgens WWD. Ze verscheen in 2018 ook in de 30 under 30-lijst van Forbes, waarin de meest veelbelovende jonge ondernemers worden besproken.

Start blog in 2012

Negin Mirsalehi ging na de middelbare school bedrijfskunde studeren. Zodra ze haar diploma op zak had, besloot ze haar eigen blog te starten. In 2012 lanceerde ze haar blog genaamd Negin Mirsalehi. Vanaf een jonge leeftijd had Mirsalehi een groot liefde voor beauty en mode en op het blog kon ze dit perfect combineren met haar zakelijke kennis. Mirsalehi’s blog werd snel razend populair. Ook haar following op Instagram groeide snel. Ze had veel samenwerkingen met grote merken als Dolce & Gabbana, Cartier en Dior. Mirsalehi reisde de hele wereld over voor luxe tripjes en werd bij elke Fashion Week uitgenodigd. Al vlug werd ze de grootste influencer van Nederland. Inmiddels heeft de influencer bijna 7 miljoen volgers op Instagram.

Succesvol merk Gisou

Negin Mirsalehi startte haar modeblog volledig op zichzelf, maar inmiddels heeft ze een enorm team achter zich staan, waaronder ook haar vriend Maurits. In 2015 besloot de influencer het merk Gisou op te richten. Mirsalehi groeide op met haar vader die als imker met bijen werkte om honing te maken. Deze honing is het hoofdingrediënt van de lijn haarproducten van Gisou. Het merk werd al snel een groot succes en het is te koop in diverse winkels en platforms. In 2019 had het merk een pop-up winkel met Kerstmis in Amsterdam. Een investeringsfonds investeerde in 2021 miljoenen euro’s in het merk, waardoor Mirsalehi tot 2023 zo’n 100 miljoen dollar hoopt om te zetten.

Verloofde Maurits Stibbe

Negin Mirsalehi is sinds 2010 al samen met haar grote liefde Maurits Stibbe en hij is regelmatig te zien op romantische foto’s op Mirsalehi’s Instagram. Hij is werkzaam achter de schermen bij Mirsalehi’s Instagram en Gisou. In 2021 vroeg Stibbe Mirsalehi ten huwelijk. Het stel was op vakantie in het romantische Portofino om hun 15-jarig jubileum te vieren. Het romantische plaatje werd uiteraard gedeeld op Instagram met de caption: ,,I said YES!!!”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers