woensdag, juli 24, 2024

Het leven van Snelle: rapper, coach in The Voice en Sterre Kunzler als vriendin

Lees ook

Snelle is een veelbesproken Nederlandse rapper. Het is de artiestennaam van Lars Bros. Deze zanger komt uit Deventer en tourt heel Nederland door en geeft ieder weekend optredens. Hij is vooral bekend vanwege zijn nederpop en rapnummers. Hij is tegenwoordig moeilijk meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. 

Snelle werd in zijn jeugd gepest

Lars Bros werd in 1995 in Gorssel geboren. Hij werd geboren met een schisis. Hierdoor werd hij vroeger gepest. Gelukkig kon hij dit in zijn muziek kwijt. Zijn nummer Reünie gaat over dit pestgedrag. Met het nummer stond hij voor het eerst op nummer 1 in de Nederlandse Top 40. Na de middelbare school is hij een opleiding gaan volgen aan de Herman Brood Academie. Vervolgens is hij getekend bij het label Roq ’n Rolla en gaat z’n muziekcarrière als een speer. Hij woont tegenwoordig in Deventer met zijn vriendin Sterre Kuzler.

Meerdere nummer 1 hits

In 2019 won hij een gouden plaat voor zijn nummer Scars. Ook won hij een platina voor zijn nummer Plankgas die hij samen met Frenna opnam. In 2019 won hij een FunX Music Award voor Best Song met het nummer Scars. Zijn laatste hit, Smoorverliefd, kwam uit in 2020. Het is een samenwerking met verzekeringsmaatschappij Interpolis en het waarschuwt jongeren voor de gevaren van het gebruiken van de telefoon op de fiets. Ook dit nummer kwam op nummer 1 terecht in de Top 40. Ook de single 17 miljoen mensen en kleur kwamen afgelopen jaar hoog de Top 40 binnen.

Snelle wordt coach in The Voice

Snelle heeft nog veel meer andere aspiraties dan zingen en nummers schrijven. In 2020 wordt hij coach bij The Voice Kids, zodat hij z’n grote muziekkennis met jonge artiesten kan delen. Een andere droom van Snelle is om ooit nog een grote show te doen in Ahoy en deel te nemen aan het programma De Beste Zangers. Hij zou een carrière als cabaretier ook wel zien zitten.

Snelle heeft een relatie met Sterre

MC Snelle onthulde begin 2020 via Instagram dat hij een relatie heeft met Sterre Kunzler. In de maanden ervoor gingen al geruchten dat de twee tortelduifjes elkaar meer dan leuk vonden. Sterre woont in Nijmegen en studeert Food&Business. Het koppel probeert hun relatie zo veel mogelijk afgeschermd te houden. Om die reden schermde de blondine haar account af op Instagram.

Hij werd ook gekoppeld aan Yade Lauren, maar het bleek dat zij alleen meewerkte aan zijn clips maar er verder niets ‘meer’ was tussen de twee.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers